AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ben Affleck kel mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ben Affleck kel mi?​

Ünlü oyuncu Ben Affleck’in saçlarının bir kısmının takma olduğu, katıldığı bir partide “saçlarının” yere düşmesiyle ortaya çıktı. 5 Eylül — Daily Star gazetesindeki haberde, Ben Affleck’in, takma saçla başındaki kel bölgeleri örtmek istediği belirtildi.

Tamer Karadağlı saç ektirdi mi?​

Tamer Karadağlı saç ektirdi mi?
Eski eşi Arzu Balkan ile “Geçmiş Olsun” isimli dizide birlikte oynayan Tamer Karadağlı’nın da Bulut Aras, Nuri Alço, Hakan Yılmaz, Coşkun Sabah, Serkan Altunorak gibi saç ektiren ünlülerden biri olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı saçlarını boyuyor mu?​

Acun Ilıcalı saçlarını boyuyor mu?
evet evet bence boyuyor. saçlarının seyrek olmasına içerlediğiden kafa derisinin kabak gibi ortaya çıkmasını istemiyor ışıklar altında.

Protez saç takan ünlüler kimler?​

Dünyaca ünlü isimlerin arasında Ben Affleck, Matthew McConaughey, Al Pacino, Kevin Costner, John Travolta, Mel Gibson, Nicholas Cage yer alır. Murat Boz, Kemal Doğulu, Sinan Özen, Coşkun Sabah, Tolga Karel gibi bir çok ünlü isim de protez saç kullanıyor.

Ünlüler kime saç Ektiriyor?​

Ünlüler kime saç Ektiriyor?
Fikret Kuşkan’ın saç ekimi yaptırdığı bariz ortada bizce. Hakan Yılmaz da saç ektiren ünlüler arasına çoktan girmiş gibi. Ahmet Saraçoğlu da bir mucize gerçekleştirmediyse saç ektirenler kervanına katılmış. Bir diğer seçenekse saçlarını gürleştirmek için çapa göstermesi olabilir.

Danilo kel mi?​

Danilo kel mi?
TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışmasında jüri üyesi olan Danilo Zanna’nın saçlarının protez olup olmadığı yarışmanın izleyenleri tarafından araştırılıyor. Sempatik tavırlarıyla da herkesin beğenisi kazanan Danilo’nun saçları protez mi? Danilo zanna ince tül yapılı protez saç kullanıyor.

Tarkan saç protez mi?​

Hepsinin protez saç kullandı ortaya çıktı!

Fatih Ürek in saçı protez mi?​

Fatih Ürek in saçı protez mi?
Fatih Ürek Fatih Ürek’i orijinal haliyle görmek pek nasip olmadı Belki Bodrum’da denize girerken bandanalı görmüş olabiliriz. Bir de oynadığı filme kendi haliyle görmüştük ama o protezi asla çıkarmıyor biliyorsunuz.

Murat Boz saç protez mi?​

Murat Boz saç protez mi?
Meslek için yaptıran bazı isimler ise işleri bitse de protez saç kullanmaya devam etmiştir. Protez saçı olan ünlüler şu şekildedir: Murat Boz. Evren Nuri Turhan.

Elon Musk nerede saç ektirdi?​

SMILE HAIR CLINIC VE SAÇ EKİMİ

Danilonun saçları gerçek mi?​

Danilonun saçları gerçek mi?
Danilo zanna ince tül yapılı protez saç kullanıyor. Saç dipleri sarımsı bir renkte. Ağartılmış saç olarak bilinen (bleanched knots),Zanna’nın saçlarına doğallık özelliğini sunuyor.

Ben Affleck'in saçlarının bir kısmının takma olduğu ortaya çıkmış durumda, Daily Star gazetesindeki haberde bu durum dile getirilmiş. Ben Affleck'in takma saçla başındaki kel bölgeleri örtmeye çalıştığı belirtilmiş. Ünlü isimler arasında Ben Affleck'in yanı sıra Matthew McConaughey, Al Pacino, Kevin Costner, John Travolta, Mel Gibson, Nicholas Cage gibi oyuncular da protez saç kullanıyor. Ben Affleck'in yanı sıra ünlüler arasında Murat Boz, Kemal Doğulu, Sinan Özen, Coşkun Sabah, Tolga Karel gibi isimler de protez saç kullanmaktadır.

Tamer Karadağlı'nın da saç ektirdiği belirtilmiş. Eski eşi Arzu Balkan ile birlikte "Geçmiş Olsun" dizisinde oynayan Tamer Karadağlı, Bulut Aras, Nuri Alço, Hakan Yılmaz, Coşkun Sabah, Serkan Altunorak gibi ünlülerden biri olarak saç ektirmiş.

Acun Ilıcalı'nın saçlarını boyadığı üzerinde durulan bir konu. Saçlarının seyrekleşmesine içerlediğinden kafa derisinin kabak gibi ortaya çıkmasını istemiyor ve saçlarını boyayarak bu durumu kapatmaya çalışıyor olabilir.

Danilo Zanna'nın saçlarının protez olduğu iddiasıyla ilgili olarak jüri üyesi olduğu yemek yarışmasının izleyenleri tarafından araştırıldığı belirtilmiş. Danilo'nun saçlarının ince tül yapılı protez saç olduğu ifade edilmiş.

Tarkan, Fatih Ürek, Murat Boz gibi ünlülerin saçlarının da protez olduğu belirtilmiş. Özellikle Fatih Ürek'in protez saçını çıkarmadığı vurgulanmış. Ayrıca, Elon Musk'ın saç ekimi için SMILE HAIR CLINIC'i tercih ettiği bilgisi paylaşılmış.

Son olarak, Danilo Zanna'nın saçlarının ince tül yapılı protez olduğu ve doğallık özelliğini ağartılmış saç olarak bilinen (bleanched knots) ile sağladığı ifade edilmiş.

Geri