AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Belletmen kac ek ders?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Belletmen kaç ek ders?​

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 13’üncü maddesinin birinci fıkrasında; “Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik …

Belletmen öğretmen ne iş yapar?​

Her ne kadar adını sıklıkla duymamış olsak da özellikle yatılı okulda kalan öğrencilerin, ailelerinin ve birçok öğretmenin bildiği bir öğretmenlik branşı olan belletmen öğretmen, terim anlamı olarak öğrencilerin okul dışındaki zamanda ders çalışmalarını kontrol eden ve onlara gözetmenlik yapan öğretmen anlamına …
Belletmen üst üste nöbet tutabilir mi?
Bir öğretmene bir ayda ne kadar belletici+nöbet görevi verilebilir? Yukarıdaki hükümlere göre bir ayda nöbet tutan bir belletici en fazla 48 saat ücret alabileceğinden en fazla 8 defa belletici+nöbetçi olarak görevlendirilebilir.
Belleticilik kaç ek ders 2021?

Belletici öğretmen kaç saat nöbet tutar?​

MADDE 7- Nöbetçi belletici öğretmenlerin tamamı 24 saat süre ile nöbet tutarlar.

Belleticilik görevi kaç saat?​

Buna göre, belletici öğretmenlere, aylık 48 saat yerine 56 saatlik ek ücret ödenecek. Yatılı ve pansiyonlu okullarda belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere verilen ek ders ücreti 48 saatten 56 saate çıkarıldı.
Belleticilik en fazla kaç nöbet tutar?
Belletici öğretmen en fazla kaç nöbet tutar?
Bunlardan 24 saat süreyle nöbet tutanlara ilave olarak iki saat daha ek ders ücreti ödeniyor. Bir günde üçten fazla belletici görevlendirilemiyor. Bu öğretmenlere ayda ödenecek ek ders ücreti 48 saati geçemiyordu. Yapılan değişiklikle bu 56 saate çıkarıldı.

Geri