Belgelerimi nasil gorebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Belgelerimi nasıl görebilirim?​

‘Belge Durumu’ belgesi e-Devlet Kapısı uygulamalarında yer alarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılmıştır. e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ ekranından belgeye ulaşılabilmektedir.
Sertifikalar e devlette görünür mü?
Özellikle devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerden almaya hak kazanılan sertifikaların sorgulanabildiği e-Devlet’te halk eğitim merkezleri ve devlete özel eğitim merkezlerinden alınan sertifikalarda görülebiliyor.
Eğitim geçmişi nasıl öğrenilir?
E Devlet giriş ile mezun belgesi sorgulama için öncelikle www.türkiye.gov.tr internet adresine girmeniz gerekiyor. Bu sayfaya girdikten sonra T.C. kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı”nı bulmalısınız.

SRC bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?​

Src belgelerinizi www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifrenizle sisteme giriş yaparak sorgulayabilirsiniz.
E devletten belge sorgulama nasıl yapılır?
e-Devlet Kapısı üzerinden oluşturulan tüm barkodlu belgeleri burada doğrulayabilirsiniz. Doğrulamak istediğiniz belgeye ait barkod numarasını giriniz. Ücretsiz e-Devlet Barkodlu Belge Doğrulama mobil uygulaması ile, belgenin üzerindeki karekod’u okutarak, belgeleri daha hızlı ve kolay bir şekilde doğrulayabilirsiniz.
Eğitim bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
e-Devlet Kapısı
- Milli Eğitim Bakanlığı
- Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Bilgi Sistemi.

SRC belgesi olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

SRC belgesi adrese ne zaman gelir?
Ticari araç sürücülerinin almak zorunda oldukları ve verilmesi bazı durumlarda 45 güne kadar uzayabilen SRC belgesi, artık 5 dakikada e-Devlet üzerinden alınabiliyor.
Belge doğrulama barkod no nedir?
Belge üzerindeki “Karekod”‘u telefonunuzun kamerasından okutarak ya da bilgileri kendiniz girerek, belgenin kime ait olduğunu, veriliş tarihini, hangi kurumdan verildiğini ve geçerli bir belge olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Geri