AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu'nun temeli 2004 Ekim ayı sonunda atılmış ve 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 12 Eylül 2005 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuzun resmî açılışı 19 Aralık 2005 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Bülent ARINÇ tarafından gerçekleştirilmiştir.

BİNANIN ÖZELLİKLERİ:
Okulumuz binası yapı özelliği olarak 9,5 şiddetindeki bir depreme dayanıklı C-30 betonuyla inşa edilmiştir. Her sınıfta televizyon ve kapalı devre bilgisayar sistemi mevcuttur. Her sınıfta ve okulun değişik birimlerinde yangın alarm sistemi vardır. Ayrıca engelli öğrenciler için asansör yapılmıştır. Kapalı devre kamera sistemi ile okulun güvenliği sağlanmıştır. Okulun çatı kısmı özel bir maddeyle kaplanmıştır. Doğalgaza dönüşümlü kaloriferi mevcuttur. Okulun zemin katı kriz masası olarak düzenlenmiştir.

DERSANELER:
Okulumuzda 23 derslik olup bütün dersliklerde eğitim öğretim yapılmaktadır. İkinci kademede Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda sınıf sisteminden derslik sistemine geçilmiş olup, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, İngilizce, Müzik, Görsel Sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım, Fen ve Teknoloji ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslikleri kurulmuştur. Ana Sınıfında 3 derslik mevcut olup, sabah ve öğle 2'şer şube olmak üzere eğitim yapılmaktadır.

LABORATUAR:
Okulumuzda 1 adet Bilgi Teknoloji Sınıfı ve 1 adet Fen ve Teknoloji laboratuarı mevcuttur.

DEPO – AMBAR – ARŞİV :
Okulumuzda depo ve arşiv odaları mevcuttur. Ambar yoktur.

SPOR SALONU:
Okulumuzda yağışlı ve soğuk havalarda sportif faaliyetlerin sürdürülebileceği çok amaçlı bir salon mevcuttur.

İDARE ODALARI:
Okulumuzda idare odası olarak 1 müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 memur odası ve 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışma odası mevcuttur.

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 412 29 28
Okulun Faksı: (236) 414 32 51
Okulun Adresi: Hashoca Mh. 132 Sk. No:53
Okulun Web Adresi: http://bekirpehlivanoglu.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: bekirpehlivanoglu@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :