Bedas i nereye sikayet edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bedaş ı nereye şikayet edebilirim?​

Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.
Elektrik kesintisi en fazla ne kadar sürer?
Kesinti önceden bildirilse de bunun bir limiti bulunuyor. Bildirimli dahi olsa günlük kesinti süresi azami 12 saati geçemiyor.

Neden sık sık elektrik kesintisi oluyor?​

Kesintinin sebebi evlerdeki yani hanehalkının ısınmasında kullanılacak doğalgaz arzında sıkıntı yaşanması. İkinci sebep ise elektrik iletim hatlarının soğuk hava koşullarına dayanamıyor olması. Sakarya Bölgesi’nde yaşanan iletim hatları kopmasının buna örnek olduğu söyleniyor.
Elektrik faturası nereye şikayet edilir?
Eğer fatura ile ilgili bir hata olduğu düşünülüyorsa bu durumda Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun internet sayfasından tüketici şikayetleri bölümüne girmek gerekiyor.

Bedaş elektrik nereye bağlı?​

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müessesesi, 18 Haziran 1984 tarihinde, 18435 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) hakkında çıkarılan kanun hükmünde kararname uyarınca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı bir KİT olarak yapılanır.
Bakara Suresi 186 ayet ne demek istiyor?
doğru yolun sadece o’ndan ve o’na imandan geçtiğini anlamamızı sağlayan bakara suresi ayeti. sadece inanın ve duanızı esirgemeyin. iman edip dua eden, rabbini de bulur, duası da kabul olur. “kullarım sana benden sorarlarsa ben karîb’im, gerçekten çok yakınım.

186 numara neden arar?​

186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır. 186 Elektrik Arıza Neden Arar? Akıllı tarife olarak geçen elektrik arıza olan 186 çağrı merkezi numarasını belirli hizmetler alabilmek için kişiler aramaktadır. Otomatik olarak ilgili bölgede görevli olan elektrik alanındaki dağıtım şirketine bağlantı yapılır.
186 ücretli mi?
186 elektrik arıza hattı ücretli bir hizmettir. Ücretlendirme periyodu ve tutarı sabit hat sağlayıcınız ya da GSM operatörünüz tarafından belirlenir. Genellikle, ücretlendirme sabit hat yönüne arama içim yapılan ücretlendirme şeklinde yapılır.

Geri