AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Becoming Jane ne anlatiyor?

Editör

Yeni Üye

Becoming Jane ne anlatıyor?​

Jane, Lady Gresham’ın (MAGGIE SMITH) yeğeninin teklifini geri çevirip, ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı gelebilecek mi? BECOMING JANE’de, edebi dehanın basamaklarındaki genç bir kadının, hayatını ve eserlerini aşk için riske atması anlatılıyor.

Becoming Jane filmi gerçek mi?​

Becoming Jane filmi gerçek mi?
Jane Austenın hayatından esinlenilmiş mükemmel bir aşk filmi. Ancak gerçek bir hayat hikayesinden çok, bir kurgu olduğunu söyleyebiliriz. Becoming Jane belki de Austenın gerçek hayatından daha romantik bir hikaye…

Becoming Jane hangi kitaptan?​

Becoming Jane hangi kitaptan?
Hiç evlenmemiş ve son derece soğuk bir kadın olarak tanınan İngiliz yazar Jane Austen’ın olgunluk dönemi eserlerine ilham olan 20’li yaşlarında yaşadığı tutkulu bir aşkın hikayesini anlatan Aşkın Kitabı’nda başrollerde Anne Hathaway ve James McAvoy gibi oyuncular yer alıyor.

GI Jane esprisi ne?​

Chris Rock şakasında “Dua ediyorum Will Smith kazansın diye” dedi gülerek. Sonra da Smith’in yanında oturan karısına “Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum” diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith’in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

Becoming Jane hangi platformda?​

Becoming Jane hangi platformda?
Aşkın Kitabı (Becoming Jane) Filmi İzle – HD Kalitesinde Seyret – Teve2.

Chris Rock ne ded?​

Chris Rock ne ded?
Christopher Julius Rock III (d. 7 Şubat 1965) Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı, senarist.
Chris Rock Ne şakası yaptı?​
ABD’nin Los Angeles kentinde pazar gecesi düzenlenen ödül töreninde Rock, salondaki ünlülerle ilgili şaka yaptığı sırada Smith’in eşi Jada Pinkett’e yönelik “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” demişti. 1997 yapımı ‘G.I. Jane’ filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi.

Chris Rock tokat sonrası ne dedi?​

Chris Rock tokat sonrası ne dedi?
“KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA!” Ünlü aktör, şakaların devam etmesi üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock’a tokat atmıştı. Smith ardından da, “Karımın adını ağzına alma!” demişti.

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?​

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?
Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum” diyen Chris Rock’a tokat attı. Kameralar önünde olayın başta bir senaryo olduğu düşünülürken daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırdı. Rock da, “Tabii ki de almayacağım.

[Becoming Jane](https://www.imdb.com/title/tt0416508/) filmi, genç bir kadının edebi dehanın basamaklarında ilerlerken hayatını ve eserlerini aşk için riske atmasını konu edinmektedir. Jane, Lady Gresham'ın yeğeninin teklifini reddederek ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı çıkmaya cesaret edecek midir? Edebi dehanın yükselişini ve tutkulu bir aşkı ele alan bu film, Jane Austen'ın hayatından esinlenilerek oluşturulmuş romantik bir kurgudur.

Chris Rock, [Will Smith'e yapılan şaka ve ardından yaşanan olaylar](https://www.youtube.com/watch?v=Otx2jz18kAc) üzerine Oscar ödül töreninde önemli bir rol oynamıştır. Ödül töreninde Rock, salondaki ünlülerle ilgili şaka yaparken Smith'in eşi Jada Pinkett'e yönelik bir espri yaparak onu rahatsız etmiştir. Bu durum üzerine Will Smith, sahneye çıkıp Rock'a tokat atmış ve eşinin adının ağzına alınmamasını istemiştir. Ardından yaşananlar büyük yankı uyandırmış ve törende sürpriz bir gelişme yaşanmıştır.

Chris Rock'un sözleri üzerine Smith'in tepkisi ve yaşanan olayların etkileri oldukça geniş bir şekilde medya ve sosyal medyada tartışılmıştır. Olay, unutulmayacak bir anı olarak tarihe geçmiştir.

Geri