Beceriksiz olmak ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Beceriksiz olmak ne demek?​

beceriksiz olmak, bir işi ne kadar denerseniz deneyin doğru yolu bulamamak, doğru adımı atamamak, işi her insanın yaptığı gibi bitirememektir. ben bu tanıma göre beceriksiz biriyim.
Becerik ne demek?
kişinin bir problemi çözme yetisi olarak tanımlanabilen, bu açıdan bakıldığında olumlu durumda olan kişilerde becerikli, olumsuz durumda olan kişilerde beceriksiz olarak tanımlanan yetenek… ‘becerikli’yi bul, ‘beceriksiz’i bul, ‘becerik’i bulama! yapma tdk, yapma!

Beceriksiz insana ne denir?​

vahamet gomleklisine “sakar” da denir. becerisi olmayan kişi.
Dengesiz konuşmak ne demek?
1. Dengesi olmayan, muvazenesiz. 2. mec. Tutum ve davranışlarında uyum olmayan (kimse), istikrarsız, kararsız.

Dengesiz bir insan ne demek?​

Kelime anlamı olarak dengesiz davranışlarında tutar olmayan, istikrarsız olan kişiler ya da durumlar için kullanılır. Dengesi olmayan kişiler ve durumlar için dengesiz kelimesi kullanılır ve bu doğru bir kullanım olur. Dengesiz, davranışlarında tutarsız olan kişilere denir.
Dengesiz kişiye ne denir?
Dengesi olmayan, muvazenesiz. 2. mec. Tutum ve davranışlarında uyum olmayan (kimse), istikrarsız, kararsız.

Rahat olma durumu ne demek?​

Üzüntülü, sıkıntılı veya tedirgin durumda olmamak.
Relax insan nedir?
rahat olmak,pek umursamamak,insanın kendi içinde dert keder üretmemesi durumu.

Rahat insan olmak ne demek?​

kendini hiçbir şeye zorunlu hissetmeyen insanlardır bu insanlar. ömrünün 60-70 yıl olduğunu bilir nasılsa.. her yaptığı işi keyif almak için yapar. okulunu, işini, zorunluluklarını keyfe çevirir. okuyarak değil yaparak, bakarak değil dokunarak öğrenir. bir şeyler öğrenirken zevk duyar, eğlencesine bakar.
Tutarsız insan ne demek?
bir gün söylediği öbür gün söylediği ile hiçbir şekilde tutmayan kişidir. hayatı ve olayları sürekli ruh haline göre farklı farklı yorumlayan, bir de bu tutarsızlığının üzerine dik kafalı, ön yargılı, sabit fikirli olmayı başarabilen modelleri mevcuttur. düşünün hem tutarsız hem dik kafalı. evlerden uzak.

Dengesizlik ne demek?​

1. Dengesiz olma durumu, dengesi bulunmama. 2. mec. Ölçüsüzlük, birbirini tutmama, muvâzenesizlik, anormallik, gayritabiîlik: “Söz ve hareketlerindeki dengesizlik beni şaşırttı.”

Geri