Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bebek bezi neden Sizdirir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bebek bezi neden Sizdirir?​

Prima bezleri bebeğin biçim ve hareketine uyumlu esnek kenarlara sahiptir. Bezler neden sızdırır? Daha büyük bezler, daha fazla emici maddeye sahip olduklarından daha fazla maddeyi içlerinde tutabilir. Fakat unutmayın, bebek bezleri büyük olduklarında da sızdırırlar.
Prima bebek bezlerinde kaç kimyasala karşı test yapılır?
Sadece birkaç saniye içinde sıvıyı emerek hapseder. Süper emiciler tamamen güvenlidir ve kimyasal reaksiyona girmezler. Bu bileşenin cilt ile olası temasına dair 300 binden fazla bebek bezi üzerinde 400’ü aşkın araştırma yapılmıştır.
Molfix iyi mi?
Ancak Molfix’in de ihtiyacınızı karşıladığını göreceksiniz. Özellikle sızdırma ve pişik yapma konusunda mutlaka iki bebek bezi markasını denemelisiniz. Eğer ekonomik durumunuz elveriyorsa Prima markasını kullanmanızı ekonomik durumunuz yeterli gelmiyorsa Molfix’i kullanmanızı tavsiye ederim.

Soffio bebek bezi üreticisi kim?​

Soffio, Sleepy ile aynı fabrikadan çıkıyor; Eruslu Sağlık Ürünleri tarafından üretiliyor.
Erkek bebek nasıl Bezlenir?
Penisi de kökten başlayarak uca doğru silmen gerek. Sonra testis torbalarının kıvrımlı derisini ve torbaların altını, ardından da popo arasını nazikçe temizlemelisin. Erkek bebekler bezleri çıkarıldıktan sonra çiş yapma eğiliminde olurlar, temiz bez koyarken pipisini aşağı doğru eğ ki sızıntı olmasın.
Sleepy nasıl bir bez?
Sleepy uygun fiyatlı olmasının yanı sıra çok kaliteli bir bebek bezi gerçekten. Saf su ile dokunmuş pamuk özelliği ve parfüm içermemesiyle bebeğim için rahatlıkla kullanıyorum. Çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Ben Sleep bebek bezini yenidoğan bebeğim için kullanmaya başladım.

Bebek bezinin içindeki madde nedir?​

Bebek bezleri temel olarak cilt ile temas eden dokumasız kumaş, parçalanmış selüloz ve biyolojik olarak inert durumdaki polimerlerden oluşmaktadır.
Molfix en iyi bezi hangisi?
Molfix Pure&Soft bebek bezi serisi bebeğinizi ihtiyacı olan yumuşaklığı ve emiciliği sunan ve Molfix’in 3D serisine göre cilde %40 daha az temas eden bir bebek bezidir. 3 katlı emici bölgesiyle sıvıyı içine hapseden Molfix Pure&Sof, elastik gövde sistemi sayesinde bebeğinizin daha rahat hareket etmesine yardımcı olur.
Eruslu kime ait?
Plastik ayakkabı üretimine başlayan Mehmet Ali Eruslu, plastik sektörünün gelişimiyle birlikte yıllar içinde yatırımlarını, üretim kapasitesini ve ürün çeşitlerini sürekli arttırdı.

Geri