- Konu Yazar
Beatbox yapan kişiye ne denir?
Beatbox yapan kişilere ise Beatboxer adı verilir. Freestyle Beatbox ise kişinin kendine göre bağımsız olarak müzik oluşturmasına denir.Bize beatbox yapar mısın?
iOS 9 işletim sistemiyle birlikte yapay zeka tarafında çok daha fazla geliştirilen Siri, ilginç bir diyalog ile karşımızda. Eğer Siri’ye İngilizce olarak “Benim için beatbox yapar mısın?” derseniz, Siri bu ricanızı kırmıyor ve kısa süreli de olsa sizin için beatbox yapıyor.Big Box müzik Nedir?
Big Box müzik Nedir?rapçilerin ağızlarıyla çeşitli beatler,enstrüman sesleri çıkarmaları vb. muhabbetine denir… gelmiş geçmiş en iyi beat box yapan kişi doug e fresh’dir. fat boys’tan darren anderson kişisini de unutmamak lazım. adam resmen 808 gibi sesler çıkarırdı, toprağı bol olsun..
Beatbox ne zaman bulundu?
Beatbox ne zaman bulundu?Hip-hop’ta “insan beatbox’ı” 1980’lerde ortaya çıktı.
Beat box nasıl yapılır?
Beatbox, hiçbir enstrüman kullanmadan, yalnızca ağız ve nadiren de ellerin yardımı ile, müzik ya da ritim oluşturmaktır. Bir başka anlamı ise, müzik kutusudur, ki direkt olarak yapılmış bir çeviriden bu şekilde bir anlam çıkartılmaktadır.Google beatbox yapabiliyor musun?
Google Translate’e eklenen bir metinle beatbox yaptırmak mümkün! Google Translate’de İngilizce ya da İspanyolca’dan çeviriyi seçip metin kutusuna aşağıdaki yazıyı ekleyip çevir dedikten sonra çeviri sonucunun altındaki listen tuşu beatbox’a dönüşüyor. Tuşa bastığınızda Google Translate beatbox yapmaya başlıyor.Big box nasıl yapılır?
Big box nasıl yapılır?Sadece insan sesiyle yapılan müzik nedir?
Sadece insan sesiyle yapılan müzik nedir?Akapella, müzik terminolojisinde a cappella olarak geçen çok sesli bir müzik türü. Enstrüman olarak insan sesi kullanılır.