- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
BDO yükseltme nasıl yapılır?
▲ Kara Ruh menüsünden, yükseltmeyi seçerek ekipmanlarınızı yükseltebilirsiniz. Güvenli yükseltme menzili üstünde (silah +7, zırh +5) ‘Zorla-yükseltme” fonksiyonunu aktive ettiğinizde yükseltme şansı 0 olur.BDO başlangıç kara taşı ne işe yarar?
Karanlığın Tekrar Doğması’na kadar bize oyun düzenli olarak Başlangıç Kara Taşı (Silah-Zırh) vermektedir. Başlangıç Kara Taşı (silah) ile Naru ana-alt silahlarımıza + basmaktayız. Ana görevde belli bir noktaya kadar gelmemiz gerekmektedir. En azından Serendia görevleri bitmelidir.
BDO yapılandırma taşı ne işe yarar?
※ Her yükseltme denemesi için bir Yapılandırma Taşı kullanılır. Yükseltme sonrasında Kaliteli level olan eşya ve eşya etkileri yükselecek. Kaliteli eşya daha fazla yükseltilemez. Bu eşyayı düşüren bir NPC ekle.
BDO hafıza parçası ne işe yarar?
Eşyaları elde etmek çok zor olduğu için maksimum dayanıklılık yenilemek için ‘Hafıza Parçası’ kullanılır.BDO Caphras taşı ne işe yarar?
Caphras Yükseltme sistemini kullanarak silah ve zırhları, TRI (III) ve üzerine yükseltebilirsiniz. Bu yükseltme sistemini kullanmak için Caphras Taşı gereklidir.
Göz alıcı eski ay parçası ne işe yarar?
Giriş Yap. – Açıklama: Eski Ay Klanı Üyesi Chloe’nin kaybettiği göz alıcı Eski Ay parçası. Köylerdeki Eski Ay Sorumlularına götürerek özel eşyalar elde edebilirsiniz.
Caphras Yükseltme, 20 seviyeden oluşur. TRI(III) ve üzeri silah ve zırhlar, Caphras Taşı kullanıldığında EXP kazanır ve yeterli EXP elde edildiğinde level alır. Her levelde yeni bir etki elde eder. Caphras yükseltme leveli 20 olduğunda, tuşu ortaya çıkar.
Hafıza parçası ne işe yarar?
BDO göz alıcı eski ay parçası nedir?
BDO beceri ön ayarı nedir?
– Beceri Ön Ayarı, öğrenilmiş beceri ve beceri eklentisi ayarlarını yapmanızı ve yapılan ayarları yüklemenizi sağlayan bir işlevdir.BDO cron taşı ne işe yarar?
Yükseltme başarısız olursa yükseltme değerinin düşmesini engeller. ※ Başlıca Kullanımı: – Ekipman yükseltme başarısız olduğunda yükseltme derecesinin düşmesini engeller. – Aksesuar yükseltme başarısız olduğunda %60 oranında yükseltme derecesinin düşmesini engeller.
BDO eğitim kitabı nasıl kullanılır?
Kitabı, Ana Silah ve Alt Silah ile kullanırsanız bölgelerdeki Korkuluklara vurarak eğitim yapabilirsiniz. Kara Ruh Eğitim sırasında 1 saat boyunca belli aralıklarla Level EXP kazanacaksınız. Bu kitap, NPC Jamey Drucker tarafından satılır. “Eğitim Kitabı – Savaş” ve “Eğitim Kitabı – Beceri” aynı anda kullanılabilir.