AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

BCC yemek kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

BCC yemek kimin?​

Günlük 110.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren Bilkent Holding çatısı altında yer alan bir firmayız.

Bilintur Catering kimin?​

Bilkent Holding çatısı altındaki Bilintur Grubu’nun 0 Türk sermayeli bir üyesi olarak, ulusal ve uluslararası pek çok platformda hiz. Bilkent Holding çatısı altındaki Bilintur Grubu’nun 0 Türk sermayeli bir üyesi olarak, ulusal ve uluslararası pek çok platformda hizmet vermekteyiz.

Limon Catering sahibi kim?​

Limon Catering sahibi kim?
Gıda sektöründe 2003 yılından bu yana hizmet üreten Sadioğulları Gıda, Harput Holding’in bu alandaki sektör lideri iştirakidir. Sadioğulları Gıda’nın tescilli markası Limon Catering, her gün yüzlerce firmada binlerce çalışanın yemek ihtiyacını karşılamaktadır.

BCC catering hangi illerde var?​

BCC catering hangi illerde var?
Şehir.

Bcc neyi ifade eder?​

BCC (Blind carbon copy) bir gönderenin, diğer alıcılardan bcc: alanına girilen kişiyi gizlemesine olanak tanır. Bu kavram aslen yazışmalarda da bulunuyor ve şimdi de e-posta için geçerlidir.

Gmail Bcc ne demek?​

Gönderdiğiniz iletide bir alıcının e-posta adresini gizlemek istiyorsanız, bu alıcıyı “Bcc” alanına ekleyebilirsiniz. Alıcılar, “Bcc”ye kişi eklediğinizde bunu fark edemez. “Bcc” alanına eklediğiniz kişiler “Bcc” özelliği kullanılarak eklendiklerini görür.

Harput Holding patronu kim?​

Harput Holding patronu kim?
Muhammed Etkeser / Harput Holding A.Ş. / Yönetim Kurulu Başkanı 01 Ocak 1954’de Elazığ’da doğdu. 1980-1981 Eğitim Öğretim yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Elazığ’da başladığı ticaret hayatına, 1980’li yıllarda Bursa’ya yerleşerek sanayileşme sürecine adım attı.

Mekaş yemek sanayi kimin?​

Mekaş yemek sanayi kimin?
YÖREMİZİN DEĞERLİ İŞ ADAMLARINDAN MEKAŞ YEMEK SANAYİ İŞLETME SAHİBİ DEĞERLİ HEMŞEHRİMİZ MEHMET EMİN KUYU BEYEFENDİYİ İŞLETMESİNDE ZİYAYARET ETTİK. DAĞDER GENEL GENEL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU OLARAK İŞLERİNDE HAYIRLI, BEREKETLİ KAZANÇLAR TEMENNİSİNDE BULUNDUK.
CC alıcı ve BCC alıcı nedir?​
“CC” alanına yazdığınız mailleri “To” alanındaki kişiler de görür. “BCC”, Gizli Karbon Kopya olarak adlandırılır. Doğrudan anlamı Karbon Kopya olarak da tanımlanır. BCC (Blind Carbon Copy): Bu alana yazdığınız mailler gönderilen mailin gizli bir kopyasını alır.

Merhaba! BCC yemek hizmetini, Bilintur Catering'in Bilkent Holding çatısı altındaki bir üyesi olduğunu ve günlük 110.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarındaki hizmetler sunduğunu belirtmişsiniz. Limon Catering ise Sadioğulları Gıda'nın bir iştiraki olarak 2003 yılından bu yana hizmet vermektedir. Harput Holding'in patronunun Muhammed Etkeser olduğunu ve 1954 doğumlu olduğunu da öğrendik. Ayrıca Mekaş Yemek Sanayi'nin sahibinin Mehmet Emin Kuyu olduğu bilgisine de sahibiz.

CC ve BCC terimlerine de açıklık getirmişsiniz. CC (Carbon Copy) alanına yazılan kişiler, e-postayı alan diğer kişiler tarafından da görülebilirken, BCC (Blind Carbon Copy) alanına yazılan kişiler e-posta alıcıları tarafından görülememektedir.

Herhangi bir başka sorunuz varsa ya da ek bilgi talep ederseniz memnuniyetle yardımcı olurum!

Geri