BB kremlerin en iyisi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

BB kremlerin en iyisi hangisi?​

L’Oreal Paris – C’est Magic. En iyi BB kremlerden biri olan C’est Magic incir özü içeren formülü ile cildinizin 24 saat nemli kalmasını sağlıyor. Spf 20 ile güneşin zararlı ışınlarından sizi koruyacak bu krem, cilt kusurlarınızı kapatırken aydınlık bir görünüme kavuşmanıza da yardımcı olacak.

Garnier BB krem hangi ton almalıyım?​

Genellikle medium orta ton bb kremler çoğu cilt rengine uygundur. Cilt tonu fazla beyaz olan kişiler ise açık tonlu bb kremler tercih etmelidir.
BB krem Mat mı parlak mı?
BB kremler yapılarında biraz da olsa yağ içermektedirler. Yağlı ciltler için BB krem seçerken mat (parlak olmayan) BB kremler tercih edilmelidir. Yağsız formüle sahip olan BB kremler yağlı ciltler için oldukça uygun bir seçim olacaktır.

Farmasi BB Krem hangi cilt tipine uygun?​

Her cilt tipi için uygundur. %100 orjinal üründür.

Garnier BB krem kaç tonu var?​

Açık, orta ve koyu ton olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan ürünün açık tonu, çok açık tenli kullanıcılar için uyum sağlıyor. Beyaz ten renginin, en küçük iz, sivilce ve çil lekelerini bile belirgin halde yansıttığı gerçeği, Garnier BB Krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı açık ton 50ML ile artık tarih oluyor.
Garnier BB krem Orta Ton ne işe yarar?
BB kremin renkli pigmentasyonu sayesinde cilde hafif-orta dereceli kapatıcılık sağlayarak günlük görünümünü de tamamlıyor. Editörün önerisi: İkonik BB krem olarak bilinen Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı, 24 saat boyunca cildi nemlendirerek cildin daha pürüzsüz ve kusursuz görünmesini sağlar.

Farmasi BB krem kuru ciltler için mi?​

Kuru ciltli olarak her ikisini de kullanabiliyorum fakat CC Krem’de cildimin daha rahat olduğunu farkettim. BB Krem kendini biraz hissettiriyor. Hem renk uyumundan hem de ciltteki konforundan dolayı ben Farmasi CC Krem’i daha çok beğendim.

Farmasi BB Krem en açık ton hangisi?​

1 numara açık, 2 numara açıktan ortaya, 3 numara ortadan koyuya doğru olan Farmasi BB krem numaralarıdır. Eğer cilt tonunuz fazla beyaz ise Farmasi BB krem en açık tonu kullanabilirsiniz.
Garnier BB krem açık ton ne işe yarar?
Garnier BB krem, makyaj süngeri ile uygulandığında çok lekeleri ve kusurları kapatan, cildi nemlendiren aynı zamanda besleyen, cildin renk tonunu düzenleyen hem bakım kremi hem de renkli nemlendiricilerden biridir. Orta ve koyu olmak üzere 2 farklı tonu bulunan bu krem, 40 ml ve 50 ml tüpler içerisinde satılmaktadır.

Geri