AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta (1 inin sarısı üstüne sürülecek)
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı elma sirkesi
4-4,5 su bardağı un

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında margarin ile öteki gereçleri karıştırıp yoğuruyoruz.
Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
Hamurlara form verdikten sonra üzerine yumurta sarısını sürüp susam atıyoruz.
Önceden ısıtılmış 170°derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst