Bayat Ekmekleri Pahalandırmak İçin Kusursuz Tanım Tanımı İçin Gereçler
1 bayat ekmek
Kıymalı harç için;
500 gram kıyma
4 adet orta uzunluk soğan
3 adet domates
3 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz,karabiber
1 çay kaşığı kimyon,toz biber, pul biber
Sosu için;
5-6 yemek kaşığı salça
10 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosu sulandırmaya yetecek kadar su
4 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
Bayat Ekmekleri Kıymetlendirmek İçin Şahane Tanım Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel kıymayı hazırlıyoruz; Domatesin kabuğunu soyup, küp küp doğuruyoruz.
Soğanı robottan geçiriyoruz.
Sıvıyağ ile tencerede kavuruyoruz.
Kıyma eklenir ve kavurmaya devam edilir.
Kıyma rengini alınca domates ve salça eklenir.
Baharatlar ve tuz eklenir.
Sıcak su eklenir ve suyu bitene kadar pişirilir.
Sos hazırlanışı; Salça ve yağ karıştırılır.
Sosu açmak için su eklenir.
Sos hazırlandıktan sonra fırınımızı 200 derecede ısıtıyoruz.
Küp küp doğradığımız ekmeğimizi sosa bulandırıp,yağlı kağıt serili tepsiyle birlikte fırınlıyoruz.
Ekmek kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
Piştikten sonra üstüne kıymayı ekliyoruz.(ilave olarak yoğurt ekleyebilirsiniz).
Bayat Ekmekleri Kıymetlendirmek İçin Kusursuz Tanım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 bayat ekmek
Kıymalı harç için;
500 gram kıyma
4 adet orta uzunluk soğan
3 adet domates
3 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz,karabiber
1 çay kaşığı kimyon,toz biber, pul biber
Sosu için;
5-6 yemek kaşığı salça
10 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosu sulandırmaya yetecek kadar su
4 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
Bayat Ekmekleri Kıymetlendirmek İçin Şahane Tanım Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel kıymayı hazırlıyoruz; Domatesin kabuğunu soyup, küp küp doğuruyoruz.
Soğanı robottan geçiriyoruz.
Sıvıyağ ile tencerede kavuruyoruz.
Kıyma eklenir ve kavurmaya devam edilir.
Kıyma rengini alınca domates ve salça eklenir.
Baharatlar ve tuz eklenir.
Sıcak su eklenir ve suyu bitene kadar pişirilir.
Sos hazırlanışı; Salça ve yağ karıştırılır.
Sosu açmak için su eklenir.
Sos hazırlandıktan sonra fırınımızı 200 derecede ısıtıyoruz.
Küp küp doğradığımız ekmeğimizi sosa bulandırıp,yağlı kağıt serili tepsiyle birlikte fırınlıyoruz.
Ekmek kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
Piştikten sonra üstüne kıymayı ekliyoruz.(ilave olarak yoğurt ekleyebilirsiniz).
Bayat Ekmekleri Kıymetlendirmek İçin Kusursuz Tanım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı