Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi İçin Malzemeler
Bayat ekmek dilimleri
5 adet yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 kase doğranmış maydanoz
2-3 yemek kaşığı zeytin yağı veya sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kabın içinde bütün malzemeleri karıştıralım, kaşar peynirinden biraz ayıralım.
Daha sonra dilimlediğimiz ekmeklerimizi karışımımıza tek tek bulayalım.
Yağlı kağıdı serdiğimiz tepsimize ekmekleri dizelim.
Önceden 180 derece ısıttığımız fırına verelim kızarınca fırından alabiliriz. Afiyet olsun çocuklar çok seviyor hemde ekmeklerimizi değerlendiriyoruz.
Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Bayat ekmek dilimleri
5 adet yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 kase doğranmış maydanoz
2-3 yemek kaşığı zeytin yağı veya sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kabın içinde bütün malzemeleri karıştıralım, kaşar peynirinden biraz ayıralım.
Daha sonra dilimlediğimiz ekmeklerimizi karışımımıza tek tek bulayalım.
Yağlı kağıdı serdiğimiz tepsimize ekmekleri dizelim.
Önceden 180 derece ısıttığımız fırına verelim kızarınca fırından alabiliriz. Afiyet olsun çocuklar çok seviyor hemde ekmeklerimizi değerlendiriyoruz.
Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı