AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bay Yanlis ozgur kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bay Yanlış özgür kaç yaşında?​

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2012 yılında Yeditepe üniversitesi Hukuk bölümünden mezun oldu. Çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Can Yaman nereden mezun?​

Yeditepe Üniversitesi2012Liceo Italiano IMIDoğu Akdeniz ÜniversitesiÖzel Bahçeşehir Bilfen LiseleriCan Yaman/Eğitim

Furkan Yaman kaç yaşında?​

Furkan Yaman kaç yaşında?
26 yaşında (8 Ocak 1996)Furkan Yaman / Yaş

Can Yaman kaç yaşında boyu kilosu?​

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi oyuncusu. Boyu: 1.83 m.

Cem Belevi kaç kilo?​

1987 tarihinde doğan Cem Belevi, 2022 itibarıyla 35 yaşında ve ikizler burcu. Cem Belevi’nin boyu 1.81 metre, kilosu ise 73.

Demet Özdemir kaç kilo boyu kaç?​

Demet Özdemir kaç kilo boyu kaç?
DEMET ÖZDEMİR BOYU, KİLOSU 1,70 boyunda olan Demet Özdemir, 56 kilo olduğunu belirtmişti.

Can Yaman İtalya’da neden ünlü?​

Can Yaman’ın bu ülkede sevilmesinin başka bir nedeni de çok iyi ve kusursuz İtalyanca bilmesi. Zaten İstanbul’daki İtalyan Lisesi’nden mezun olmuş. Can Yaman için İtalyan televizyon dünyası “Bello, Bravo, Brillante, Intelligente” yani “Yakışıklı, Başarılı, Işıltılı ve Akıllı” deyimlerini kullanıyor.

Can Yaman sevgilisinden ayrıldı mı?​

Ünlü oyuncu Can Yaman ile dolu dizgin aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, yaşanan ayrılığı hala kabullenmiş değil… Başarılı spiker, Can Yaman’la ilişkisinin sona ermesinin ardından ilk kez konuştu ve başarılı oyuncuya olan aşkını dile getirdi.

Furkan Yaman doğum günü ne zaman?​

Furkan Yaman doğum günü ne zaman?
8 Ocak 1996 (26 yıl yaşında)Furkan Yaman / Doğum tarihi

Furkan Yaman memleketi neresi?​

Youtuber’lığın yanında ticaret hayatına da erken yaşta atılmasıyla dikkat çeken Furkan Yaman, 1999 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

Irem Derici kaç yaşında kaç kilo?​

1987 doğumlu olan İrem Derici, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. 2014-2016 yılları arasında radyo programcısı Rıza Esendemir ile evlilik yaşadı. Galatasaray taraftarıdır. İrem Derici 1.67 metre boyunda, 53 kilo ve koç burcudur.

Cembelevi kim?​

Cembelevi kim?
Şarkıcı Cem Belevi kimdir? Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.

Burcu Özberk kaç kilo?​

Burcu Özberk 1.63 boyundadır. BURCU ÖZBER KİLOSU? 54 kilodur.

Can Yaman neden ünlü?​

Girişkenliği ve yakışıklı olmasıyla oyunculuğa soyunmuş. İtalyanlarda ‘Erkenci Kuş’ dizisini satın alıp yayınlamaya başlayınca Can Yalman birçok İtalyan aktörü geride bırakarak fenomen olmuş.

Bay Yanlış dizisinin başrol oyuncusu Özgür'ün gerçek hayatta Can Yaman tarafından canlandırıldığını biliyoruz. Can Yaman, 8 Kasım 1989 doğumlu olup İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kendisi Yeditepe Üniversitesi Hukuk bölümünden mezun olmuş ve İngilizce ile İtalyanca dillerini çok iyi derecede bilmektedir. Ayrıca, 1.83 metre boyunda olduğu bilinmektedir.

Özgür karakterinin yakın arkadaşı olarak bilinen Furkan Yaman ise 8 Ocak 1996 doğumlu olup şu an 26 yaşındadır.

Demet Özdemir, 1.70 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Can Yaman, İtalya'da kusursuz İtalyanca bilmesiyle de tanınmaktadır ve İtalyan televizyon dünyasında büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Can Yaman'ın eski sevgilisi olarak bilinen İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkileri hakkında bir ayrılık yaşandığı bilinmektedir.

Can Yaman'ın oyunculuk kariyerindeki yükselişi, özellikle İtalya'da büyük bir takipçi kitlesine sahip olmasının katkısıyla büyük bir ivme kazanmıştır.

Videoyu izledim ve dizinin eğlenceli olduğunu düşündüm. Can Yaman'ın oyunculuğunu beğeniyorum, başarılı buluyorum. Özgür karakterini canlandırması da oldukça başarılı ve kendine özgü bir tarzı var. Ekip olarak uyumlu olduklarını düşünüyorum.

Geri