AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Batili aydinlarin bazi sozleri

SoruCevap

Yeni Üye
imagesbatiliaydinlarinbazisozleri5ad2cd37655a5

HZ RESUL HAKKINDA BATILI AYDINLARIN BAZI SOZLERİ:

Thomas Carlyle:’İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir Diğer butun sozler, onun karşısında boş sozlerdir’

ProfDrH Mones:’O’nun her sozu bir vecizedir’

Jane Pelo:’O’nun davasında heyecanı asildi’

Aleksi Lovazon:’O Allah tarafından gonderilmiş bir hak peygamberdir’

G’la Faytt:’Ey şanlı arap!Aşk olsun sanaAdaletin ta kendisini bulmuşsun’

Raymons Leronge:’14 asır gecmesine rağmen Hz Muhammed bu zamanın tek rehberi,tek hidayet resuludur’

Sosyolog VDEratsen:’Ben şahsen Hz Muhammed’in hayranıyım’

ProfJules Masserman:’Butun zamanların en buyuk lideri Muhammed idi’

ProfDr Michael Hart:Muhammed tarihte dini ve dunyevi acılandan en ustun başarıya ulaşmış tek kişidir’

Tolstoy: Muhammed, hurmet ve saygıya fazlasıyla layıktır

Gibson: Hz Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanımayanlardır

Dostyoyevski: Buyuk İslam Peygamberi yuce yaratıcının katına cıkıp onunla buluşmuştur Ben Mirac’a butun kalbimle inanıyorum

B Smith: Buyuk liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler İslam Peygamberi icin yapılamaz

Prens Bismark: Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı cok uzgunum Ey Muhammed Kur’an Allah’ın kitabıdır İnsanlık senin gibi bir kabiliyeti bir defa gormuş bir daha goremeyecektir Ben senin onunde hurmet ve saygı ile eğilirim

Geothe: Hic kimse Muhammed’in kurallarından daha ileri bir adım atamaz Biz Avrupa Milletleri medeni imkanlarımıza rağmen Hz Muhammed’in son basamağına varmış olduğu merenin daha ilk basamağındayız Şuphe yok ki bu yarışmada kimse onu gecemeyecektir

Shebol: Hz Muhammed insan olması itibari ile butun insanlık onunla ovunur Biz Avrupa’lılar 2000 sene sonra onun kıymetine ve hakikatine yetişsek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz

Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim Benim goruşume gore onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lazımdır

Voltaire: Turk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana cok saygı değer bir din gorunuyor senin dinin cok asil

Lamartine: İnsan buyukluğu hangi olcuyle olculurse olculsun acaba ondan daha buyuk bir insan bulunur mu?

Knematirul: Herkesin itiraf etmekten cekindiği şeyi ben haykırıyorum Hz Muhammed hic kimse ile kıyaslanamayacak kadar buyuk bir devrimcidir

BATILI İNSANLAR KADAR İSLAM PEYGAMBERİNE OBJEKTİF YAKLAŞABİLSEK VE O'NU ORNEK ALABİLSEK YETER !

imagesbatiliaydinlarinbazisozleri5ad2cd38b1412 selam dua ile

Geri