AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bati Kipas Kagit Fabrikasi sahibi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Batı Kipaş Kağıt Fabrikası sahibi kimdir?​

Batı Kipaş Kağıt fabrikası açılışında gerçekleştirilen törende konuşan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, “Birinci etabı, 550 milyon dolar maliyetle tamamladık ve devreye soktuk, ikinci etap ise 450 milyon dolar, bunun da yüzde 40’ını tamamladık.

Söke’de kağıt fabrikası kimin?​

Kahramanmaraş merkezli Kipaş Holding, başta tekstil olmak üzere enerji, tarım, çimento ve kağıt sektöründe faaliyet gösteriyor. Kağıt sektöründeki ilk yatırımını Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yapan firmanın bu alandaki ikinci durağı ise Aydın’ın Söke ilçesi oldu.
Kipaş ın sahibi kim?​
Kipaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Capital’in bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiği Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Araştırması’nda yer aldı.

Kipaş Holding sahibi nereli?​

Kipaş Holding sahibi nereli?
Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz kimdir? 1953 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. ilköğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde bitirdi.

Kağıt fabrikası kimin?​

Kağıt fabrikası kimin?
Bir Kipaş Holding iştiraki olan Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş. üretim kapasitesi, teknolojisi ve tecrübeli personeli ile sektöründe ülkemizin önde gelen üreticisidir. Üretim tesisimiz 100.000 m2’si kapalı alan olmak üzere 330.000 m2 alan üzerine kurulmuştur.

Söke Kipaş kimin?​

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, AA muhabirine, kağıt fabrikasının, ithalatı engellediği için stratejik bir yatırım olduğunu söyledi. Tesisin faaliyete geçmesiyle cari açığın önlenmesine büyük katkı sunacağını ifade eden Öksüz, “Burası 550 milyon dolarlık bir yatırım.

Türkiye’de selüloz üretiliyor mu?​

Şu an Türkiye’de sadece eski bir SEKA tesisi olan Çaycuma OYKA tesislerinde selüloz üretimi yapılmaktadır. Bu sorunun hem stratejik önemi hem de fayda zarar analizlerinin beraberce yapılarak değerlendirilmesi büyük önem taşımaktadır.
Hanefi Öksüz eşi kim?​
Hanefi Öksüz ve eşi Ayşe Öksüz, kızları Leyla Kırmacı, Berna Doğar, Ayşe İpek, torunları, Öksüz ailesinin yakınları ve sevenleri, bir grup öğrenci ile okul idarecileri katıldı.

Kipaş Holdingin sahibi kimdir?​

Kipaş Holdingin sahibi kimdir?

Kipaş Holding'in sahibi Mehmet Hanefi Öksüz'dür. Öksüz, aynı zamanda Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 1953 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Mehmet Hanefi Öksüz, ilköğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamlamış ve lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde almıştır. Başta tekstil olmak üzere enerji, tarım, çimento ve kağıt sektörlerinde faaliyet gösteren Kipaş Holding'in başarılı iş insanı Mehmet Hanefi Öksüz liderliğindeki yatırımları sektöründe önemli bir konuma gelmiştir.

Geri