AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bati betonu kim aldi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Batı betonu kim aldı?​

İzmir sanayisinin önemli kuruluşlarından olan Batıçim ve hissedarı olduğu Batı Söke fabrikaları İzmirli sahipleri tarafından inşaat ve madencilik sektöründe önemli işlere imza atan Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’nin oldu.

Batı Anadolu Şirketler Grubu kimin?​

Batı Anadolu Grubu , 1966 yılında Türkiye’de kurulan şirket grubudur….Batı Anadolu Grubu.
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | İzmir , Türkiye
Kilit kişiler | Feyyaz Nurullah İzmiroğlu (Yönetim Kurulu Başkanı)
Website | Batı Anadolu Grubu

Batı Anadolu Çimento kimin?​

Batı Anadolu Çimento kimin?
Ömer Çağdaş Selvi, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş., Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Batıçim Enerji Toptan Satış A.Ş., Batıbeton Sanayi A.Ş., Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş. ve Ash Plus Yapı Malzemeleri San. Tic. A.Ş. şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Batı çimento kaça satıldı?​

Batı çimento kaça satıldı?
Şirketin ana hissedarı konumundaki 5 aileden Bükey, Günel, Egeli ve Grebeneler, ellerindeki hisseleri Ankara merkezli Çiftay İnşaat şirketine sattı. Toplam satış bedeli de 95 milyon dolar (776 milyon lira) olarak gerçekleşti.

Batı enerji sahibi kimdir?​

Batı Anadolu Grubu’na 2008 yılında katılan Batıenerji, Türkiye Enerji Piyasası’nda Batıçim Elektrik Üretim A.Ş. ile Üretim ve Batıçim Enerji Toptan Satış A.Ş. ile perakende satış alanlarında aktif rol oynayarak, deneyimli kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mehmet Bülent Egeli kimdir?​

T.A.Ş.’de 2008’den beri Genel Sekreterlik görevini yürütmekte ve aynı zamanda 2011 yılından itibaren Yönetim Kurulu Görevli Üyesi olarak görev yapmaktadır. Bundan başka çeşitli meslek ve sivil toplum kuruluşlarında görev almış ve halen çalışmaya devam etmektedir. Evli ve iki kız babasıdır.

Batı çimento kime satıldı?​

Batı çimento kime satıldı?

Batı Anadolu Çimento kime satıldı?​

Batı Anadolu Çimento kime satıldı?

Serkan Aydın Çiftay kimdir?​

Serkan Aydın, 1980 doğumlu, aslen Sivaslıdır. Sivasspor kulübünde Dış İlişkiler ve Reklamdan Sorumlu Asbaşkan olarak görev almaktadır. Çiftay Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı olan Serkan Aydın, Holiday Inn isimli otelin de sahibidir. Batı Anadolu Çimento Sanayi olarak bilinen BATIÇİM’in de yeni sahiplerindendir.

Batı Çimento kime satıldı?​

Batı Söke Çimento satıldı mı?​

Batı Söke Çimento satıldı mı?
Batısöke Çimento yüzde 75’lik hissesini satıyor! Batı Anadolu Grubu’na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Gülant Candaş Kimdir?​

Gülant Candaş Kimdir?
Gülant Candaş – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı – Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. LinkedIn.

Batı betonu, Ankara merkezli Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından satın alınmıştır. Batı Anadolu Şirketler Grubu ise 1966 yılında Türkiye'de kurulmuş bir anonim şirket grubudur ve genel merkezi İzmir'dedir. Feyyaz Nurullah İzmiroğlu grubun Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Batı Anadolu Çimento'nun yönetim kurulu üyesi olan Ömer Çağdaş Selvi, çeşitli şirketlerin yönetiminde bulunmaktadır. Batı çimento, 5 aileden oluşan hissedarlar tarafından Çiftay İnşaat'a 95 milyon dolar karşılığında satılmıştır.

Batıenerji ise 2008 yılında Batı Anadolu Grubu'na katılmış ve Türkiye Enerji Piyasası'nda aktif rol oynamaktadır. Mehmet Bülent Egeli, Batı Anadolu Grubu'nda Genel Sekreterlik ve Yönetim Kurulu Görevli Üyeliği yapmaktadır.

Serkan Aydın, Sivaslı bir iş insanıdır ve Sivasspor kulübünde görev almaktadır. Aynı zamanda Çiftay Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanıdır ve Batı Anadolu Çimento'nun yeni sahiplerinden birisidir.

Batı Söke Çimento'nun yüzde 75'lik hissesinin satışı gündemdedir ve bu satışı Ünlü&Co yapacaktır. Son olarak, Gülant Candaş, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Geri