AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bati Anadolu Grubu kimin?

Editör

Yeni Üye

Batı Anadolu Grubu kimin?​

Batı Anadolu Grubu , 1966 yılında Türkiye’de kurulan şirket grubudur….Batı Anadolu Grubu.
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | İzmir , Türkiye
Kilit kişiler | Feyyaz Nurullah İzmiroğlu (Yönetim Kurulu Başkanı)
Website | Batı Anadolu Grubu

Batı Çimento sahibi kim?​

Batı Çimento sahibi kim?
Batısöke Çimento’nun nin yüzde 74.62’si Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii, yüzde 8.51’i İsmail Tarman’a ait. Batısöke Çimento, Batı Anadolu Grubu’na bağlı şirketler arasında yer alıyor.

Batı Çimento Hisse hangi pazarda?​

Batı Çimento Hisse hangi pazarda?
payları 01/08/2017 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’a alınacaktır.

Batı Anadolu satıldı mı?​

Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş’de (Batıçim) bir süredir devam eden hisse satışı görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Türkiye’nin maden, enerji ve turizm sektörlerinin önde gelen kuruluşlarından Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş, İzmir ve Söke’de iki fabrikası bulunan Batıçim grubunun yüzde 30 hissesine sahip olacak.

Erdoğan Göğen kimdir?​

Erdoğan Göğen kimdir?
Erdoğan Göğen 1959 Sivas doğumludur. ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra aynı bölümde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1984-1996 yılında TEK & TEİAŞ organizasyonu, TEİAŞ İşletme ve Sistem Kontrol departmanında bölüm başkanı olarak iş hayatına başlamıştır.

Batı enerji sahibi kimdir?​

Batı enerji sahibi kimdir?
Batı Anadolu Grubu’na 2008 yılında katılan Batıenerji, Türkiye Enerji Piyasası’nda Batıçim Elektrik Üretim A.Ş. ile Üretim ve Batıçim Enerji Toptan Satış A.Ş. ile perakende satış alanlarında aktif rol oynayarak, deneyimli kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
Batı çimento kime satıldı?​
Şirketin ana hissedarı konumundaki 5 aileden Bükey, Günel, Egeli ve Grebeneler, ellerindeki hisseleri Ankara merkezli Çiftay İnşaat şirketine sattı. Toplam satış bedeli de 95 milyon dolar (776 milyon lira) olarak gerçekleşti.

Batı çimento satılıyor mu?​

Batı çimento satılıyor mu?
İzmir sanayisinin önemli kuruluşlarından olan Batıçim ve hissedarı olduğu Batı Söke fabrikaları İzmirli sahipleri tarafından inşaat ve madencilik sektöründe önemli işlere imza atan Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’nin oldu. Satışın yaklaşık 500 milyon dolar (4 milyar lira) olduğu öğrenildi.

Batı çimento hangi ilde?​

Batı çimento hangi ilde?
İzmir Bornova ‘da hazır beton üretimine başlayan şirketimiz, İzmir, Manisa, Muğla ve Aydın ili ve ilçelerinde güncel teknolojiye sahip 16 hazır beton tesisi ile beton üretimine devam etmektedir.

Batı Çimento kime satıldı?​

Batı Söke Çimento satıldı mı?​

Batı Söke Çimento satıldı mı?
Batısöke Çimento yüzde 75’lik hissesini satıyor! Batı Anadolu Grubu’na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Ali Kantur kimdir?​

Ali Kantur kimdir?
İzmir doğumlu olan Ali Kantur, Kantur & Akdaş İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’dır. ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra ABD’de Syracuse Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği ve İş İdaresi alanlarında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Gülant Candaş Kimdir?​

Ayrıca, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. ve Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş. şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Gülant Candaş 1960 doğumludur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Maliye bölümünden 1982 yılında mezun olmuştur.

Batı Çimento kaça satıldı?​

Batı Çimento kaça satıldı?

Batıçimi kim satın aldı?​

Batıçimi kim satın aldı?
İzmir ve Ege Bölgesi’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Batıçim’de, şirketin yüzde 30 hissesini satın alan Çiftay A.Ş ile yeni dönem başladı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde maden, enerji ve turizm sektörlerinde yatırımları bulunan Çiftay, Batıçim yatırımı ile Ege Bölgesi’ne adım attı.

Batı Anadolu Grubu, Türkiye'de 1966 yılında kurulan bir şirket grubudur. Genel merkezi İzmir'de bulunan bu anonim şirketin yönetim kurulu başkanı Feyyaz Nurullah İzmiroğlu'dur. Ayrıca, Batı Anadolu Grubu'na bağlı şirketler arasında Batısöke Çimento da yer almaktadır.

Batı Çimento'nun %74.62'si Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii'ne, %8.51'i ise İsmail Tarman'a aittir. Batısöke Çimento, Batı Anadolu Grubu'na bağlı şirketler arasında bulunan bir şirkettir ve hisseleri Yıldız Pazarı'nda işlem görmektedir.

Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. (Batıçim), Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'ye hisse satışıyla ilgili görüşmeler sonuçlanmıştır. Çiftay, Batıçim grubunun %30 hissesini satın almıştır.

Batıenerji, 2008 yılında Batı Anadolu Grubu'na katılmıştır. Türkiye Enerji Piyasası'nda faaliyet gösteren Batıenerji, elektrik üretim ve toptan satış alanlarında rol almaktadır.

Batıçim'in ana hissedarlarından Bükey, Günel, Egeli ve Grebeneler aileleri, hisselerini Çiftay İnşaat'a satmıştır. Toplam satış bedeli 95 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir.

Batıçim ve Batı Söke fabrikalarının sahipleri tarafından Çiftay İnşaat'a satıldığı bilgisi paylaşılmıştır. Satış tutarı yaklaşık 500 milyon dolar olarak belirtilmiştir.

Batı Çimento, İzmir Bornova'da bulunmaktadır ve İzmir, Manisa, Muğla ve Aydın illeri ile ilçelerinde 16 hazır beton tesisine sahiptir.

Batısöke Çimento, %75'lik hissesini satmayı planlamaktadır. Hissenin satışı Ünlü&Co tarafından gerçekleştirilecektir.

Gülant Candaş, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. ve Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş. şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Ankara Üniversitesi mezunu olan Candaş'ın 1960 doğumlu olduğu belirtilmiştir.

Çiftay A.Ş, Batıçim'in %30 hissesini satın alarak Ege Bölgesi'ne yatırım yapmıştır. Türkiye'nin çeşitli sektörlerinde yatırımları bulunan Çiftay, Batı Anadolu Grubu'na ait şirketlere yatırım yapmıştır.

Geri