Baskent Universitesi ucretleri yillik mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Başkent Üniversitesi ücretleri yıllık mı?​

2021-2022 ders yılında öğrenim ücreti yıllık Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri için 85.100 TL. Eczacılık Fakültesi 73.600 TL., Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin Mimarlık Programı için 59.800 TL, bu fakültelerin dışında kalan bütün lisans programları için 55.200 TL.

Başkent Üni burs kesiyor mu?​

Madde 11. Başkent Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 27 nci maddesi uyarınca, sağlık nedeniyle bir sağlık kurulu raporuna dayalı olmadan izinli sayılan öğrencilerin, izinli sayıldığı süre (yarıyıl veya yıl) Başarı Bursları kesilir.
Başkent Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
Madde 11- (1) Başkent Üniversitesinin ortaöğretim/ön lisans veya lisans mezunu olup ön lisans/lisans programlarına kayıt yaptıranlara öğrenim ücretinin %’i oranında destek bursu verilir.

Başkent hazırlık kaç TL?​

Hazırlık sınıfından oluşan ücret farkı bahar dönemine mahsup edilir….

Başkent Üniversitesi burslu ne demek?​

Bu burs sizleri yıllık öğrenim ücreti ödemekten muaf tutmaktadır. Bu burs, İngilizce hazırlık programında geçirilecek süre de dahil, tüm eğitim öğretim sürecini kapsamaktadır. Bununla birlikte, çift ana dal veya yan dalda da geçerli olmaktadır. Geri ödemesi olmayan, yani karşılıksız bir burstur.
Başkent hazırlık kaç Kur?
Yabancı dil hazırlık eğitimi, Avrupa Dil Portfolyosu (European Language Portfolio) çerçevesinde, sırasıyla “Başlangıç” (A1), “Temel” (A2), düzeylerini kapsayan “A kuru”, “Orta Öncesi” (B1) ve “Orta” (B2) düzeylerini kapsayan “B kuru” olmak üzere birbirini tamamlayan iki kurdan oluşmaktadır.
(İngilizce) ve (%30 İngilizce) eğitim veren bölümlerde İngilizce Hazırlık zorunludur.

Geri