AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Baskent Psikoloji kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Başkent Psikoloji kaç TL?​

İngilizce Hazırlık Programı 31.050 TL. ve ön lisans programları için 20.700 TL’dir. Ücretlere %8 KDV dahildir. Ayrıntılı bilgi için Üniversite web sitesine (www.baskent.edu.tr) başvurunuz.

Başkent Üniversitesi ucretli mi?​

Başkent Üniversitesi ucretli mi?
Başkent Üniversitesinde eğitim-öğretim ücretlidir. 2021-2022 ders yılında öğrenim ücreti yıllık Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri için 85.100 TL.

Başkent Üniversitesi Çift Anadal ücretli mi?​

Başkent Üniversitesi Çift Anadal ücretli mi?
g) Programa kabul edilen öğrenciler, kayıtlı olduğu önlisans-lisans programı öğretim ücretinden ayrı olarak, Mütevelli Heyeti tarafından kredi başına belirlenen çift anadal programı öğretim ücretini öderler.

Başkent Üniversitesi Özel bir üniversite mi?​

Başkent Üniversitesi, 13 Ocak 1994 tarihinde Ankara’da Türkiye Organ Nakli ve Yanık Tedavi Vakfı ile Haberal Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Başkent Üniversitesi Özel Üniversite mi?​

Başkent Üniversitesi Özel Üniversite mi?
Başkent Üniversitesi, 13 Ocak 1994 tarihinde Ankara’da Türkiye Organ Nakli ve Yanık Tedavi Vakfı ile Haberal Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Başkent Üniversitesi Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden biridir, kurucusu Prof.

Başkent Hastanesi Muayene ücreti Ne Kadar?​

Başkent Hastanesi Muayene ücreti Ne Kadar?
Başkent Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum bölümü özel hastanenin devletten farkı yok özel diye beklememek için geliyoruz randevu saatinden çok sonra alınıyoruz ve muayene ücreti SSK ‘lıya 122 TL’den 180 TL’ye yükseliyor.

Başkent Hastanesi öğrencilerine ücretsiz mi?​

Öğrencilerimiz, başvurularını öğrenci kimlik belgeleri ve/veya bölümlerinden alacakları Öğrenci Muayene Belgeleri ile yapabilirler. Medikososyal Merkezi’nde öğrencilerimize sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sağlanmakta olup ilaçlı tedavileri kendilerinin sağlık güvence kurumlarınca karşılanmaktadır.

Başkent Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması var mı?​

Başkent Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması var mı?
Hastanemizde, sağlık güvencesi SGK (Bağ-kur, T.C Emekli Sandığı, SSK), Özel Sigorta, MLV, Yeşil-Kart (sevk dahilinde) ve Resmi Kurum (657 no’lu Yasaya tabi devlet memurları ve bakmakla yükümlü oldukları yakınları) olan hastalara hizmet verilmektedir.

Yan dal ne demek?​

Yan dal ne demek?
Yan dal (“minor”) eğitim-öğretimi, bir lisans programına kayıtlı olan öğrencinin, bilgisini artırmak amacıyla ikinci bir lisans programından ders almasıdır. Kayıtlı olunan lisans programına “anadal”, başvurusu kabul edilen lisans programına ise “yan dal” denir.

Başkent Üniversitesi'nde eğitim ücretleri konusunda detaylı bilgi veren bir başlık açılmış. İlgili konuları tek tek ele alalım:

1. **Başkent Psikoloji Programı Ücretleri**:
- İngilizce Hazırlık Programı için ücret 31.050 TL.
- Ön lisans programları için ücret 20.700 TL.
- Bu ücretlere %8 KDV dahildir.
- Daha fazla bilgi için [Başkent Üniversitesi web sitesi](http://www.baskent.edu.tr) ziyaret edilebilir.

2. **Başkent Üniversitesi Öğrenim Ücretleri**:
- 2021-2022 ders yılında yıllık Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri için öğrenim ücreti 85.100 TL olarak belirlenmiş.

3. **Başkent Üniversitesi Çift Anadal Programı**:
- Çift Anadal programına kabul edilen öğrenciler, önlisans-lisans programı öğretim ücreti dışında Mütevelli Heyeti tarafından kredi başına belirlenen çift anadal programı öğretim ücretini öderler.

4. **Başkent Üniversitesi'nin Yapısı**:
- Başkent Üniversitesi, 13 Ocak 1994 tarihinde Ankara'da Türkiye Organ Nakli ve Yanık Tedavi Vakfı ile Haberal Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.
- Türkiye'nin ilk vakıf üniversitelerinden biri olan Başkent Üniversitesi, köklü bir tarihe sahiptir.

5. **Başkent Üniversitesi Hastanesi**:
- Hastanede muayene ücretleri hakkında bilgi verilmiş. Kadın Doğum bölümünde, muayene ücretleri SSK'lı hastalar için 122 TL'den 180 TL'ye kadar değişebiliyor.
- Öğrencilere yönelik sağlık hizmetlerinin ücretsiz sağlandığı ve ilaçlı tedavilerin sağlık güvence kurumları tarafından karşılandığı belirtilmiş.

6. **Başkent Üniversitesi Hastanesi ve SGK Anlaşması**:
- Başkent Üniversitesi Hastanesi, sağlık güvencesi SGK (Bağ-kur, T.C Emekli Sandığı, SSK), Özel Sigorta, MLV, Yeşil-Kart ve Resmi Kurum olan hastalara hizmet verdiği belirtilmiş.

7. **Yan Dal Eğitimi**:
- Yan dal eğitimi, bir lisans programına kayıtlı öğrencinin, bilgisini artırmak için ikinci bir lisans programından ders alması anlamına gelir. Anadal ve yan dal kavramlarına açıklık getirilmiş.

Başkent Üniversitesi ve hastanesi hakkında merak edilen konuları detaylı bir şekilde yanıtladım. Daha fazla bilgi için ilgili kurumların resmi web sitelerine başvurabilirsiniz.

Geri