- Konu Yazar
Başkent Gaz ne zaman borsada işlem görecek?
Talep toplama sonrası hak kazanılan paylar yatırımcıların hesabına, halka arza ilişkin sonuçların duyurulmasını takiben 2 işgünü içerisinde (tahmini 9 Haziran 2021) geçecek olup payların 11 Haziran 2021 tarihinde Borsa’da işlem görmeye başlaması planlanmaktadır.Başkent Doğalgaz halka arz kaç lot verdi?
Başkentgaz halka arzında 175.000.000 LOT verilecek.
Başkent Doğalgaz halka arz oransal mı?
BAŞKENTGAZ HALKA ARZ EŞİT Mİ, ORANSAL MI? SPK tarafından onaylanan izahnamede Başkent Doğalgaz’ın bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz edileceği ifade edildi. Kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemi ile arz edilecek.Başkentgaz temettü ödemesi ne zaman?
Başkent Doğalgaz Dağıtım (#BASGZ), ilk dilimi geçtiğimiz ocak ayında dağıtılan temettü ödemesinin ikinci kısmının 4 Nisan 2022 – 6 Nisan 2022 tarihleri arasında dağıtılacağını açıkladı.
Halka arz edilen 5.000.000 TL nominal değerli paylar 03/09/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 20 TL/pay baz fiyat, YEOTK.E kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.
Başkentgaz ne kadara satıldı?
Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı.
Başkent Doğalgaz hisse kime ait?
31 Mayıs 2013 tarihinde, Başkentgaz paylarının devralınması için kurulan özel amaçlı bir şirket olan Torunlar Enerji ile Özelleştirme İdaresi arasında akdedilen hisse devir sözleşmesi ile Torunlar Enerji Şirket paylarının %100’ünü devralmıştır.BASGZ eşit dağıtım mı?
Söz konusu şirket “BASGZ” işlem kodu ile BİST Yıldız Pazar’da işlem görecek. SPK tarafından onaylanan izahnamede Başkent Doğalgaz’ın bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz edileceği ifade edildi. Kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemi ile arz edilecek.
Başkent Gaz kaç liradan halka arz oldu?
Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 – 4 Haziran 2021 tarihlerinde 9,72 TL sabit fiyat ve en iyi gayret aracılığı ile halka arz edilecektir. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.Başkent Gaz ne zaman temettü verecek 2022?
BASGZ Temettüleri
Ağırlıklı Ort.
Pasifik GYO halka arz oransal mı eşit mi?
Oransal dağıtıma göre yapılacaktır. Halka arzda satış fiyatı 16,38 TL olarak belirlendi..