- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Başkasının senin hakkında ne düşündüğü?
Kitap Alıntısı on Twitter: “‘Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir. ‘ – Neale Donald Walsch https://t.co/Q9pLwZlXzq” / Twitter.Başkasının ne düşündüğünü önemsemek?
Kişinin, başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü önemsemesi, kendini bu görüşlere göre değerlendirmesi onu olumsuz yönde etkiler. Birey kabul görme isteği nedeniyle her davranışında tedirgin oluyorsa, çevrenin beklentileri ve standartları yüksek ise kimsenin mükemmel olmadığını zihninden çıkarmamalıdır.
Insanlar ne düşünür korkusu?
Kendilerini başkalarının düşünce ve yargılamasına mahkûm edip kendi gibi olamaması ve hayatı onlara göre yaşaması anlamına gelir. Bir insan işe başlar ama başlarken işi başaramazsa insanların ne diyeceğini düşünür. Sınava girer, sınavı kazanamazsam “insanlar ne der?” diye strese girer.Insanların benim hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum?
İnsanların benim hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum.Hikayemi sadece ben biliyorum. Ne düşündüğümü sadece ben biliyorum. Özgün olmak için doğdum, kimseyi memnun etmek için değil.
Insanların benim hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum hikayemi sadece ben biliyorum?
Insan elalem ne der diye yaşamaya başlayınca kendisi olmaktan vazgeçer?Kitap Cümleleri on Twitter: “İnsan elalem ne der diye yaşamaya başlayınca, kendisi olmaktan vazgeçer. Erdem Beyazıt http://t.co/m3MTlkgFyD” / Twitter.
Psikolojide Elalem ne der?
Elalem ne der düşüncesi tedavi edilmezse bir ömür kişinin zihnini meşgul eder. Bu düşünce çeşitli tedavi yöntemleri ile tedavi edilmezse kişi hayatı boyunca adeta bir hapishanede göz hapsindeymiş gibi gergin bir hayat yaşar.Menfaatçi insan nasıl olur?
bencilldirler. başka insanlara zarar veren ancak kendilerinin fayda göreceği en ufak bir olayı savunmaktan çekinmezler. ihtiyaçlari doğrultusunda gerekirse eşek arisi gibi yapişirlar insana. kendilerine ihtiyaç duyulduğunda ise toz olurlar duman olurlar, üç maymunu oynarlar.