- Konu Yazar
Başkasının hikayesini neden göremiyorum?
İlgili arkadaşınızın listesinde olan herhangi bir arkadaşınızın hesabından ilgili kişiye girip profiline bakın. Eğer hikaye görüyorsanız, ve sizin hesabınızda görünmüyorsa hikayesini size karşı gizlemiş demektir. Eğer hesabı dışarıya açıksa, ikinci bir hesap açarak da bu kontrolü dışarıdan sağlama şansınız var.Instagram hikayemi izleyenleri nasıl görebilirim?
Instagram hikayemi izleyenleri nasıl görebilirim?Hikayenizi kimlerin gördüğüne bakmak için ilk olarak hikayenizi açın. Sol altta, hikayenizdeki her bir fotoğraf veya videoyu görüntüleyen kişi sayısını görürsünüz. Hikayenizi görüntüleyen kişilerin kullanıcı adını görmek için sol alttaki profil resimlerine dokunun.
Instagram’da aradığım kişi beni görür mü?
Instagram’da aradığım kişi beni görür mü?Maalesef Instagram, profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini bilmiyor. Henüz profil ziyaretçilerinizi takip etmek için bir uygulama içi işlevselliğe sahip değil.
İnstagram hikaye neden yüklenmiyor?
Bu tip bir durumda telefonunuzun internet bağlantısını kontrol edin; bağlantı sorunu yoksa telefonu uçak moduna alıp tekrar kapatabilirsiniz. Instagram’da genel bir sorun yaşanıyor olma ihtimali de söz konusu olabilir. Bu nedenle son olarak arkadaşlarınıza da benzer bir sorunu yaşayıp yaşamadığını sormanızda fayda var.Instagramda arkadaşımın hikayesini neden göremiyorum?
Instagramda arkadaşımın hikayesini neden göremiyorum?Instagram’da hikayeleri göremiyorsanız öncelikle ilk yapmanız Instagram son sürüm mü bunu kontrol etmek. Instagram son sürüm değilse son sürümü yükleyin. Daha sonra yapabileceğiniz şey Instagramı yeniden yüklemek. Instamramı kaldırın ve yeniden yükleyin.
İnstagram Story bakanlar neden gözükmüyor?
İnstagram Story bakanlar neden gözükmüyor?İnstagram story bakanlar neden görünmüyor? Instagram’da yaşanacak olan yeni güncelleme sebebiyle story bölümüne bakanlar görünmüyor. Instagram yeni güncellemesini bazı kullanıcılar da deniyor. Fakat bu özelliğin kalıcı olup olmayacağı bilinmemektedir.
Hikayenizi izleyen kullanıcıları sonradan hikayenizi izlemek için engellediyseniz bu kişiler hikayenize baktığı için mat renkte çıkacaktır. Sonrasında hikayelerinizi engellediğiniz için saten bir daha göremeyeceklerdir. Bu nedenle hikayeleri izleyenler listesinde böyle bir garip durum söz konusu olacaktır.