Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Başkasının gönderisi hikayede nasıl paylaşılır? İlk olarak, Instagram uygulamasını açın ve gönderiyi bulun. Ardından, gönderinin üstünde bulunan hikaye paylaş butonuna dokunun. Hikayenizi özelleştirmek için filtreler ve etiketler ekleyin. Hikayenizi paylaşmadan önce, gönderiyi etiketleyerek paylaşmak isteyip istemediğinizi seçin. Hikayenizi arkadaşlarınızla veya tüm takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Hikayenizi paylaştıktan sonra, görüntüleme sayısını takip edebilirsiniz. Hikayenizin 24 saat sonra otomatik olarak kaybolacağını unutmayın. Bu şekilde, başkasının gönderisini hikayenizde kolayca paylaşabilirsiniz.
İçindekiler

Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır?​

Başkasının gönderisini hikayede paylaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Instagram uygulamasını açın ve gönderiyi paylaşmak istediğiniz kişinin profilini bulun.
2. Adım: Profilin altında bulunan hikaye simgesine dokunun. Bu simge, profil fotoğrafının yanında yer alır ve hikaye paylaşımını başlatır.
3. Adım: Hikaye oluşturma ekranında, altta yer alan “Hikayene Ekle” düğmesine dokunun.
4. Adım: Açılan menüde, “Gönderi Paylaş” seçeneğini seçin.
5. Adım: Şimdi, başkasının gönderisini hikayenizde paylaşmak için gönderiyi seçmeniz gerekmektedir. Gönderiyi seçmek için üzerine dokunun ve istediğiniz gibi düzenleyin.
6. Adım: Gönderiyi düzenledikten sonra, “Hikayene Ekle” düğmesine tekrar dokunun.
7. Adım: Gönderi artık hikayenizde paylaşılmış olacaktır. İstediğiniz zaman hikayenizi yayınlayabilir veya kaydedebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek, başkasının gönderisini hikayenizde paylaşabilirsiniz. Unutmayın, gönderiyi paylaştığınızda gönderi sahibinin kullanıcı adı ve profil fotoğrafı hikayenizin altında görüntülenecektir.

Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır?​

Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır?
Bir gönderiyi hikayede paylaşmak için gönderiye dokunup “Hikayede Paylaş” seçeneğini seçin.
Gönderiyi hikayede paylaşmak için hikaye ekranında “Yeni Hikaye” butonuna dokunun.
Hikayede paylaşmak istediğiniz gönderiyi seçin ve “Hikayede Paylaş” butonuna dokunun.
Gönderiyi hikayede paylaşmak için “Hikayede Paylaş” seçeneğini tıklayın ve yayınlamak için “Paylaş” butonuna dokunun.
Hikayede paylaşmak istediğiniz gönderiyi seçin ve “Hikaye Olarak Paylaş” seçeneğini seçin.

Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır? Gönderiye dokunup “Hikayede Paylaş” seçeneğini seçin.
Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır? Hikaye ekranında “Yeni Hikaye” butonuna dokunun.
Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır? Gönderiyi seçin ve “Hikayede Paylaş” butonuna dokunun.
Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır? “Hikayede Paylaş” seçeneğini tıklayın ve “Paylaş” butonuna dokunun.
Başkasının Gönderisi Hikayede Nasıl Paylaşılır? Gönderiyi seçin ve “Hikaye Olarak Paylaş” seçeneğini seçin.

Geri