Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Baska bir Powerpoint sunusunda istedigimiz slayt nasil alinir?

Editör

Yeni Üye

Başka bir Powerpoint sunusunda istediğimiz slayt nasıl alınır?​

- Bir slayt eklemek istediğiniz sunuyu açın.
- Sol tarafta yer alan slayt küçük resim bölmesinde, slayt eklemek istediğiniz yere tıklayın.
- Şeridin Giriş sekmesinde, Slaytlar grubunda Yeni Slayt’ın altındaki oka tıklayın ve ardından Slaytları Yeniden Kullan’ı seçin.

Publisher programı ile neler yapılabilir?​

Microsoft Publisher, bülten, broşür ve el ilanları ve web siteleri oluşturmakta kullanılan bir uygulamadır. Microsoft Office iş yayınlama ve pazarlama malzemeleri programı Publisher, profesyonel pazarlama ve iletişim malzemelerinin oluşturulmasını, tasarımını ve yayınlanmasını kolaylaştırmaktadır.

Power Point programı nasıl kullanılır?​

Power Point programı nasıl kullanılır?
Online PowerPoint nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Online Office internet sitesini açın.
- Adım #2: Microsoft hesap bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Soldaki program sütunundan PowerPoint butonuna tıklayın.
- Adım #4: Yeni bir PowerPoint sunu dosyası oluşturmak için Yeni Boş Sunu seçeneğine tıklayın.

Power Point dosyalarına ne denir?​

Power Point dosyalarına ne denir?
PPT dosya uzantısı Microsoft PowerPoint, slayt gösterileri kullanımı ile sunumlar oluşturmak için kullanılan iyi bilinen bir yazılım tarafından oluşturulan gösterilen sunum dosyaları için kullanılır.

Power Point dosyasına ne ad verilir?​

PPT dosyaları Microsoft PowerPoint üzerinden slayt kullanımı ve sunum hazırlanması için kullanılan dosya uzantılarıdır. Ayrıca Microsoft PowerPoint ses, video, görüntü dosyaları gibi farklı medya dosyalarının kullanımını da destekler.

Herhangi bir slayt içinden açıklanan bölüm ile ilgili başka bir slayta geçmek için ne yapılır?​

Slayt penceresinin sol tarafında, Ana Hat ve Slaytlar sekmelerinin bulunduğu bölmede Slaytlar sekmesine tıklayın. Slayt geçişi uygulamak veya geçişini değiştirmek istediğiniz slaytların slayt küçük resimlerini seçin. Animasyonlar sekmesinin Bu Slayda Geçiş grubunda, slayt geçişi efektine tıklayın.

Başka bir Powerpoint sunusunda istediğiniz slaytı almak oldukça basittir. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. İlgili sunuyu açın.
2. Sol taraftaki slayt küçük resim bölmesinde bulunan slayt eklemek istediğiniz yere tıklayın.
3. Şeridin Giriş sekmesine gidin.
4. Slaytlar grubunda bulunan Yeni Slayt'ın altındaki oka tıklayın.
5. Açılan menüden Slaytları Yeniden Kullan seçeneğini seçin.

Bu adımları takip ederek başka bir Powerpoint sunusundan istediğiniz slaytı kolayca alabilirsiniz. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtmekte çekinmeyin.

Geri