Başı boş köpek dehşeti! Oğlunu kurtarıp, köpekle boğuşan anne SABAH'a anlattı: Köpekle adeta ellerimle boğuştum!

haberci

Yeni Üye
1077

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde başı boş köpekler tarafından öldürülen 12 yaşındaki Eslem Teker'in acısı hafızalarda yerini korurken, bir köpek saldırısı da Diyarbakır'da yaşandı. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Barış Mahallesi'nde, başıboş sokak köpeği önce 8 yaşındaki Ayaz Aytekin'e saldırdı. Bunun üzerine anne Ayla Aytekin, oğlunu kurtardı ancak kendisi köpeğin hedefi oldu. Köpekle bir süre boğuşan ve ellerinden yaralanan anne Ayla Aytekin'in imdadına site sakini ve bina görevlisi yetişti. Çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Sağlık ekiplerince ayakta müdahale edilen 3 kişi, yapılan aşının ardından taburcu edildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan acı olayın ardından Diyarbakır'da da bir köpek saldırısı yaşandığını üzüntüyle öğreniyoruz. Barış Mahallesi'nde başıboş sokak köpeğinin bir çocuğa saldırması sonucu olaya müdahale eden anne Ayla Aytekin'in köpek ile boğuşarak yaralanması gerçekten üzücü bir durum. Neyse ki, çevredeki insanların hızlı müdahalesi sayesinde annenin ve diğer yaralananların hayati tehlikesi bulunmamış ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri yapılmıştır. Bu tür köpek saldırıları, sadece insanların değil, aynı zamanda sokak hayvanlarının da yaşam kalitesini etkileyebilir ve bu nedenle toplum olarak daha duyarlı olmamız önemlidir. Yaşanan bu tür feci olayların tekrar yaşanmaması dileğiyle, mağdur olan aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlık ekiplerine ve çevredeki yardımseverlere teşekkür ederiz.

Geri