Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bascm ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bascm ne is yapar?​

Günlük

Baştaş Çimento sahibi kim?​

Mehmet Dülger – Yönetim Kurulu Başkanı – BAŞTAŞ Çimento ve Konya Çimento Fabrikası | LinkedIn.
Bascm borsada hangi pazarda?
piyasa öncesi pazarda işlem görüyor. baya riskli bir hisse yatırım tavsiyesi değildir.

Baştaş ne iş yapar?​

Fabrikasını kuran Bastaş grup hizmetlerine daha geniş bir yelpazeden devam etmektedir. Fabrikamızda günlük 2000 m2 Beton Parke, 1500 mt bordür – su oluğu, 750 m2 kumlama beton parke taşı üretimi yapılmaktadır.

Konya Çimento Fabrikası kime ait?​

1991 yılında T. İş Bankası sahip olduğu kuruluşumuz hisselerini blok satışla dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Fransız VICAT Grubuna devretmiştir. VICAT Grubu şu anda kuruluşumuzda %81,88 iştirak payına sahiptir.
Konya Çimento ne zaman satıldı?
1991 yılında T. İş Bankası sahip olduğu kuruluşumuz hisselerini blok satışla dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Fransız VICAT Grubuna devretmiştir.

Ahmet Baştaş kimdir?​

Ayrıca Baştaşlar İnşaat olarak 1994’te Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliğinin yönetim kurulu üyesi olduk. Babam ve amcam, Baştaşlar İnşaatın kurucularındandır. Zamanının en köklü şirketlerinden biriydi. Daha sonra 1998 yılında benim ve kardeşlerimin bu şirketi devralmasıyla bugünlere geldik.

Konya Çimento kim kurdu?​

Konya Çimento: 1954’te 115 Konyalı girişimcinin öncülüğünde kuruldu. 1989’da özelleştirme kapsamına alındı. 1991’de blok satışla dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Fransız VICAT grubuna devredildi. VICAT Grubu şu anda Konya Çimento’nun yüzde 81,88’ine sahip.
Konya çimentoyu kim kurdu?

Konya Çimento en son ne zaman bölündü?​

Günlük

Konya Çimento Kimin şirketi?​

Geri