AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Başbakan Erdoğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

haberci

Yeni Üye
Başbakan Erdoğan'dan Cumhuriyet Bayramına Ozel Mesaj
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ozel bir mesaj yayınladı
Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı'nın, Cumhuriyetin 89 kuruluş yıldonumunde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek bir coşkuyla kutlandığını belirterek, Vatanımız icin bir donum noktasını ifade eden bu guzel bayram, milletimiz icin her gecen gun daha buyuk bir onem kazanıyor Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un 'en buyuk eserim' dediği Cumhuriyet, hic şuphesiz, geleceğimiz adına en buyuk guvencemizdir dedi
imagesbasbakanerdogandancumhuriyetbayramimesaji5ad124ea18c1a
Erdoğan, eşitlik ve hurriyet temeline dayanan buyuk bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetin herkesin goz bebeği durumunda olduğuna dikkati cekerek, Cumhuriyetin cok ağır bedeller odenerek kazanılmış bir istiklal mucadelesinin ardından kurulduğunu kaydetti Erdoğan, Hic şuphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolu olan Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip cıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak icin milletimizin her bir ferdi, bugun de aynı ruh ve kararlılığa, aynı ozveriye sahiptir
Turkiye'nin aydınlık bir geleceğe adım adım yuruduğu bir donemde, bir olarak, birlik olarak, milletimiz icin bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip cıkarak yolumuza devam edeceğiz Hicbir gucun, hicbir kotu niyetin, hicbir kirli emelin bizi yolumuzdan dondurmesine izin vermeyeceğizifadelerini kullandı
Erdoğan, hedeflerinin, Cumhuriyetin 100 kuruluş yıldonumunde, Turkiye'yi, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hurriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim duzeyiyle dunyanın en ileri, en gelişmiş, en mureffeh ulkelerinden biri haline gelmek olduğunu ifade etti
Bu amacla, daha demokratik, daha adil, daha eşitlikci bir anayasa icin var gucleriyle calıştıklarını belirten Erdoğan, muasır medeniyet hedeflerine ulaşmak, Turkiye'nin uluslararası itibarını daha da yukseltmek adına kendilerini geliştirdiklerini, tazelediklerini ve yenilediklerini ifade etti Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
İnanıyorum ki, gecmişte farklı dil, inanc ve kulturleri bir arada yaşatan, buyuk bir hoşgoru medeniyetinin mirascıları olan bizler, birbirimizi kardeşce kucaklayarak, birbirimizle sımsıkı kenetlenerek, el ele, gonul gonule 100 yıl hedeflerimize doğru suratle yol alacağız Bu vesileyle, canları pahasına vatanlarını savunarak bu Cumhuriyeti bize armağan eden, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk olmak uzere kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyorum Cumhuriyetimizin kazanımlarının her gecen gun daha da arttığı, demokrasimizin daha da guclendiği bir donemde, Cumhuriyetimizin 89 yılını idrak etmekten buyuk bir mutluluk duyuyor, butun vatandaşlarımın bu buyuk bayramını yurekten kutluyorum
Alıntıdır

Geri