Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Basariyi bir cumle ile nasil tanimlarsin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Başarıyı bir cümle ile nasıl tanımlarsın?​

Başarının kişinin gurur duyduğu bir şey olduğuna inanıyorum. Kendim için de sanatsal faaliyetlerimi sergileyebileceğim bir site kurdum ve sanatımı bu şekilde göstermek de kişisel olarak başarı tanımıma örnektir…” “Benim için başarı; sorumluluk almak ve sorunlar karşısında bulduğum çözümlerdir.

Başarıyı nasıl tanımlarsınız?​

Başarının Tanımı ve Anlamı: Belirli bir eylemin belirli bir süre içinde gerçekleştirilmesidir. Başarı aynı zamanda bir hedefi gerçekleştirmek veya bir hedefe ulaşmak anlamında da kullanılmaktadır.
Başarı, keşfederek, öğrenerek, ders alarak, değişerek, yenilenerek, olgunlaşarak ve tüm bunları başkalarının da kendi hayatlarına katmalarını kolaylaştırarak yaşamaktır. Başarı, gerçeğin peşinde ve zaman zaman gerçeğe sırtını dönme zayıflığına düştüğünde de bunu telafi edecek “cesaretle” yaşamaktır.
Kimlere başarılı denir?
Başarılı insan hedeflerinden vazgeçmeyen, başarısız olmaktan asla korkmayan, karşılaştığı her probleme çözüm odaklı yaklaşan ve sonuca kolay ve kısa sürede ulaşılmayacağını bilen insandır. Başarı ise hayatımızdaki en göreceli kavramlardan biridir.
Başarı nedir ve nasıl başarılı olunur?
Belirli bir hedefe ulaşana kadar başarısız olduğumuzu varsayarsak, asla mutlu olamayız. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz her şeyi tanımak ve bilmek zorundayız. Başarı hem bir amaç hem de bir yolculuktur. Belirli mihenk taşlarına ulaştığımızda, bunların her biri bir başarı unsurudur.

Başarıya ne denir?​

TDK sözlüğünde başarı: “Kişinin yetenek ve yetişmeye bağlı olarak gösterdiği ansal ya da eylemsel etkinliklerinin olumlu ürünü, bir işi istenilen biçimde bitirmek, elde etmek, istediğini bulmak.” olarak açıklanmaktadır.

Başarı için ne gerekir?​

Başarılı Olmanın 10 Büyük Sırrı

Geri