AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Basak Vardar Deloitte kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Başak Vardar Deloitte kimdir?​

CEO. Kurumsal Finansman alanında 20 yıllık tecrübesi bulunan Başak Vardar, 2007 yılında Deloitte’a Partner olarak katılmadan önce farklı danışmanlık şirketlerinde kurumsal finansman alanında çalışmıştır.

Deloitte nerelerde var?​

Türkiye
- İstanbul Ofis. Haritayı görüntüle Detayları görüntüle. Deloitte Values House.
- Ankara Ofis. Haritayı görüntüle Detayları görüntüle. Armada İş Merkezi.
- İzmir Ofis. Haritayı görüntüle Detayları görüntüle. Adalet mah.
- Bursa Ofis. Haritayı görüntüle Detayları görüntüle.
- Çukurova Ofis. Haritayı görüntüle Detayları görüntüle.

Deloitte sahibi kim?​

Deloitte sahibi kim?
Deloitte, 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited bünyesindeki denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda profesyonel danışmanlık markasıdır. Deloitte Touche Tohmatsu Limited İngiltere merkezlidir.

Deloitte denetim ne yapar?​

Deloitte denetim ne yapar?
Denetim Yaklaşımımız Deloitte Audit olarak bilinen yaklaşımımız, müşterilerimizin faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde anlamamızı gerektiren yenilikçi, teknolojik, faaliyet odaklı ve tüm yılı kapsayan bir denetim yaklaşımıdır. Müşterilerimize, yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmaktayız.

Deloitte denetim ne iş yapar?​

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet vermektedir.

Deloitte Türkiye Genel müdür?​

İSTANBUL (AA) – Deloitte Türkiye’nin ilk kadın Üst Yönetici (CEO) olan Başak Vardar, yeni görevini 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla devraldı. Deloitte Türkiye’den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin yeni CEO’su, firmanın Finansal Danışmanlık Liderliği görevini yürüten Başak Vardar oldu.

Deloitte Türkiye ne iş yapar?​

Deloitte Türkiye ne iş yapar?

Big Four ne iş yapar?​

Big Four ne iş yapar?
Dört Büyük’ün her biri müşterilerine denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk hizmetleri sunmaktadır.

Deloitte nasıl bir firma?​

Denetim firması ne iş yapar?​

Denetim, bir kuruluşun mali kayıtlarının ve şirket tarafından gerçekleştirilen finansal işlemlerin gerçeği yansıtacak şekilde belgelendiğinin kontrol edildiği bir süreçtir. Denetim uzmanı ise, belirtilen görevler kapsamında firma denetimini gerçekleştirmekle sorumludur.

Deloitte hangi sektör?​

Deloitte hangi sektör?
Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir.

Deloitte müdür?​

Deloitte müdür?
Barış Demirel | Deloitte Türkiye | Müdür.

Deloitte Türkiye kaç kişi çalışıyor?​

Türkiye’de 1986 yılında çalışmalarına başlayan Deloitte, bugün İstanbul ve Ankara’da konularına göre faaliyet gösteren aşağıdaki üç şirket yaklaşık 900 kişilik kadrosuyla profesyonel hizmetler sunmaktadır: Deloitte Danışmanlık A.Ş.

Big Four hangi şirketler?​

Büyük Dörtlü veya Big Four, dünyadaki en büyük dört profesyonel hizmet ağına atıfta bulunmak için kullanılan takma addır. Liste Deloitte, Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers’tan oluşur.

Başak Vardar, 20 yıllık kurumsal finansman tecrübesine sahip olan bir CEO'dur. 2007 yılında Deloitte'a Partner olarak katılmadan önce farklı danışmanlık şirketlerinde kurumsal finansman alanında çalışmıştır.

Deloitte, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Çukurova olmak üzere birkaç ofise sahiptir. Türkiye genelinde faaliyet gösteren bu ofisler, farklı hizmetleri sunmaktadır.

Deloitte'un sahibi şirket ise 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited'dir. Bu şirket, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve benzeri alanlarda profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Deloitte denetim hizmetleri, müşterilerin faaliyetlerini kapsamlı şekilde anlamalarını gerektiren yenilikçi ve tüm yılı kapsayan bir yaklaşımla yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, Deloitte denetim hizmetleri dünya çapında kendini kanıtlamış bir markadır.

Deloitte, dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden biridir ve denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunmaktadır. Fortune Global 500® şirketlerinden dördüne hizmet veren Deloitte, sektöründe önemli bir konuma sahiptir.

Big Four olarak adlandırılan dört büyük profesyonel hizmet ağı, denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu dört büyük firma Deloitte, Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers'tır.

Denetim firmaları, bir kuruluşun mali kayıtlarının ve finansal işlemlerinin doğruluğunu denetleyen ve belgelendiren profesyonel firmalardır. Bu denetim uzmanları, belirli görevler kapsamında şirketlerin denetimlerini gerçekleştirerek riskleri azaltmaya yardımcı olurlar.

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve benzeri hizmetler sunan bir firma olup dünya çapında önemli bir konuma sahiptir. Ayrıca Türkiye'de yaklaşık 900 kişiye istihdam sağlayarak profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Geri