AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bas Gaza halka arz ne zaman?

Editör

Yeni Üye

Bas Gaza halka arz ne zaman?​

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 – 4 Haziran 2021 tarihlerinde 9,72 TL sabit fiyat ve en iyi gayret aracılığı ile halka arz edilecektir.

Maren tahtası ne zaman açılacak?​

Maren tahtası ne zaman açılacak?
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ödenmiş sermayesinin 310 milyon TL’de 410 milyon TL’ye artırılması için halka açılma başvurusu; SPK tarafından onaylanırken Margün Enerji halka arzı 22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

BASGZ sahibi kim?​

Başkentgaz’ın sahibi Mehmet Torun’dur. Şirketin başında olan babası Osman Torun ise, 2016 yılında, 85 yaşında hayatını kaybetti. Mehmet Torun evli ve 3 çocuk sahibi. Başkentgaz’ın sahibi Torunlar GYO’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun, Başkentgaz’ın Kızılay’ya yaptığı bağış konusunda soruları cevapladı.

Bas Gaza halka arz eşit mi?​

Bas Gaza halka arz eşit mi?
Söz konusu şirket “BASGZ” işlem kodu ile BİST Yıldız Pazar’da işlem görecek. BAŞKENTGAZ HALKA ARZ EŞİT Mİ, ORANSAL MI? SPK tarafından onaylanan izahnamede Başkent Doğalgaz’ın bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz edileceği ifade edildi. Kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemi ile arz edilecek.

Halka arz ne zaman açılır?​

Halka arza en erken, fiyat tespit raporunun ve izahnamenin yayımlanmasını takip eden üçüncü gün başlanabilir.

Margun Borsada ne zaman islem gorecek?​

Margun Borsada ne zaman islem gorecek?
Halka arz edilen Şirket payları 30/09/2021 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 8,30 TL/pay baz fiyat, “MAREN.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Concise ne zaman islem gorecek?​

Consus Enerji 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde halka arz edilecek. Halka arza, Garanti BBVA İnternet’te “Yatırım” menüsü altında bulunan “Hisse Senedi” adımından ve Garanti BBVA Mobil’de “İşlemler”-“Yatırımlar” menüsünde “Hisse Senedi” adımından CONSE.HE kodunu aratarak başvurabilirsiniz.

Torunlar sahibi kim?​

Torunlar sahibi kim?
Aziz Torun, kurucusu olduğu Torunlar GYO’nun aktif olarak faaliyet gösterdiği gayrimenkul ve perakende sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere sektör derneklerinde de görev almaktadır. Torun, son olarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) 2013 yılının Ocak ayında gerçekleşen 13.

Asım Yüksel Kimdir?​

Asım Yüksel – Genel Müdür – Baskent Dogalgaz Dagitim A.S. | LinkedIn.

BASGZ eşit dağıtım mı?​

BASGZ eşit dağıtım mı?
Söz konusu şirket “BASGZ” işlem kodu ile BİST Yıldız Pazar’da işlem görecek. SPK tarafından onaylanan izahnamede Başkent Doğalgaz’ın bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz edileceği ifade edildi. Kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemi ile arz edilecek.

Baş Gaza halka arz 3-4 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir. Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 9,72 TL sabit fiyat ve en iyi gayret aracılığıyla halka arz edilecektir.

Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzı ise 22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu süreç, Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin bağlı ortaklığı olan Margün Enerji'nin ödenmiş sermayesinin artırılması için yapılan başvurunun SPK tarafından onaylanmasıyla gerçekleşecek.

Başkentgaz'ın sahibi Mehmet Torun'dur. Şirketin başında olan babası Osman Torun ise 2016 yılında vefat etmiştir. Mehmet Torun, evli ve 3 çocuk sahibidir. Ayrıca, Başkentgaz'ın sahibi olan Torunlar GYO'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili de aynı zamanda Mehmet Torun'dur.

Bas Gaza halka arzında, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz edileceği belirtilmiştir. Kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemiyle halka arz edilecektir.

Halka arzın açılması için en erken, fiyat tespit raporunun ve izahnamenin yayımlanmasını takip eden üçüncü gün başlanabilir.

Margün Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması planlanan tarih 30 Eylül 2021'dir. Şirket payları Yıldız Pazar'da 8,30 TL/pay baz fiyatla işlem görecek ve "MAREN.E" koduyla sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Consus Enerji ise 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde halka arz edilecektir. Halka arza başvuru yapmak isteyenler, Garanti BBVA İnternet ve Mobil uygulaması üzerinden CONSE.HE kodunu kullanarak başvuruda bulunabilirler.

Torunlar GYO'nun sahibi Aziz Torun, şirketin gayrimenkul ve perakende sektörlerinde faaliyet göstererek sektör derneklerinde de görev almaktadır.

Asım Yüksel ise Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin Genel Müdürüdür ve LinkedIn üzerinde de profilini paylaşmaktadır.

Geri