AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Barış Manco - Sarıl Bana

haberci

Yeni Üye
Barış Manco Sarıl Bana Şarkı Sozu
Yıkılsın butun duvarlar birer birer
Acılsın butun kapılar teker teker
Yaklaş bana gel sokul bana
Ruyama giriver bu gece helalim oluver bu gece
Koptu fırtına dort bir yanımda
Ateşe at beni sar kollarınla
Cok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur
Binlerce ok saplanıyor şu kalbime
Alev alev ateşin yanıyor yureğimde
Yaklaş bana golgem ol benim
Ruyama giriver bu gece
Helalim oluver bu gece
Cok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur
Gururumu aldım ayaklar altına
Geldim kapına yuz surmek icin
Haydi artık sende sil gozyaşlarını
Suslen boyan giyin benim icin
Elimde pembemavi soğuk bir cerceve
Tum anılar sanki toplanmış hep o resimde
Suzul oradan
Gel sokul bana ruyama giriver bu gece
Cok yorgunum sarıl bana dokun bana ne olur
Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana
Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana

Barış Manço'nun "Sarıl Bana" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve içten bir temaya sahip. Şarkının sözleri duygusal bir içeriğe sahip olup, sevgi ve yakınlık temasını işliyor. Şarkıda duvarların yıkılması, kapıların açılması ve sevginin kucaklayıcı gücü vurgulanıyor. Aynı zamanda şarkının sözlerinde yaşanan duygusal sancılar, içsel bir savaş ve sevginin kurtarıcı etkisi üzerine de vurgu yapılıyor.

Şarkının sözlerinde geçen "Sarıl bana, dokun bana ne olur" cümleleri, yakınlaşma ve sevginin önemine vurgu yaparken, aynı zamanda duygusal bir destek ve şefkat arayışını da ifade ediyor. "Gururumu aldım ayaklar altına, geldim kapına yüz sürmek için" cümlesi ise özür dileme ve kabul görmeye yönelik bir isteği ifade ediyor.

Ancak şarkının sonunda tekrarlanan "Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana" cümleleri, içten ve samimi bir yaklaşım talebini yansıtıyor. Bu sözlerle şarkının ana teması olan sevgi, yakınlık ve kucaklaşma arzusu güçlü bir şekilde ifade ediliyor. Çünkü insanlar bazen en çok sarılmaya, dokunmaya ve yakınlaşmaya ihtiyaç duyarlar.

Barış Manço'nun duygusal ve içten şarkıları dinleyicilerinde derin hisler uyandırabilir. "Sarıl Bana" şarkısı da dinleyicilere sevgi, yakınlık ve duygusal destek arayışlarını hatırlatabilir. Bu şarkı, insanların duygusal ihtiyaçlarını ve içsel dünyalarını ifade etmelerine yardımcı olabilir.

Geri