AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Barış Manco - Kara Sevda

haberci

Yeni Üye
Barış Manco Kara Sevda Şarkı Sozu
Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yuzerim inanki
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki? )nakarat
Cocukca bir aşk gelip de gecme sakın gulme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine
Nasıl anlatsam bilemiyorum gozlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dunya tersine sanki
Butun aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki

Barış Manço'nun efsane şarkısı "Kara Sevda"nın sözleri gerçekten derin duyguları anlatıyor. Şarkının sözlerine bakacak olursak, Barış Manço'nun içinde bulunduğu karmaşık duyguları ve aşkın getirdiği acıyı hissedebiliyoruz.

"Kara Sevda" şarkısında aşkın yoğunluğu ve derinliği işlenirken, Barış Manço'nun duygusal çalkantıları ve dünyaya olan bakış açısı da yansıtılıyor. Aşkın getirdiği acıyla başa çıkmaya çalışırken, çocuksu bir aşkın neşesiyle de karşılaşıyoruz.

Şarkının nakaratında, "Kara sevda seni benden kim ayırabilir ki?" cümlesiyle aşkın tehditkâr ve sarsıcı gücü vurgulanıyor. Aşkın zorluğuna rağmen, Barış Manço sevgiye olan bağlılığını ortaya koyuyor ve aşkın engel tanımadığını dile getiriyor.

"Kara Sevda" şarkısında duygusal iniş çıkışlar, aşkın çetin yolları ve içsel savaşlar ustaca ifade edilirken, Barış Manço'nun söz ustalığı da dikkat çekiyor. Bu şarkı, dinleyiciye derin duyguları hissettirirken, aşkın karmaşıklığını ve insanın iç dünyasındaki çatışmayı çarpıcı bir şekilde yansıtıyor.

Geri