AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Barbunyalı Tako Tarifi Resimli

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Resimli Barbunyalı Tako Tarifi


Aslen bir ispanyol yemeği olan takonun bu zamana kadar tadına bakmadıysanız bir de bu tarifi deneyin


Barbunyalı Tako Malzemeler:

imagesbarbunyalitakotarifiresimli5ad3cd6112142

1 yemek kaşığı maydanoz, kıyılmış
1 bardak doğranmış mantar
2 yemek kaşığı limon suyu
1 bardak doğranmış kestane mantarı
400 gr barbunya
13 bardak pul biber
6 lavaş ekmeği
3 bardak doğranmış marul
1yemek kaşığı zeytinyağı
12 cay kaşığı kimyon
2 bardak doğranmış brokoli
12 cay kaşığı kırmızı toz biber
1 bardak dilimlenmiş soğan
12 bardak domates suyu
1,5 bardak ince doğranmış dolma biberi
1,5 bardak kaşar, 34 bardak salca,6 yemek kaşığı yağsız krema

Barbunyalı Tako Yapılışı:

Brokoli, soğan ve dolmalık biberi ekleyip 4 dakika sote edin Mantarları, kimyonu, pul biberi ve toz biberi ekleyip 2 dakika kavurun Domates suyunu ilave edin, 2 dakika pişirip ateşten alın Limon suyu ve maydonozu katıp karıştırın

Haşlanmış barbunyaları durumlere paylaştırın Uzerlerine yarımşar bardak sebzeli karışımdan, ceyrek bardak da peynirden ekleyin Durumleri ikiye katlayıp 190 derce ısıtılmış fırında 5 dakika pişirin Marul, salca ve kremayla servis yapın
 
Geri
Üst