AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Barbunya Yemeği Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Barbunya Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı barbunya (önceden haşlanmış da olur)
1 adet soğan
1 yemek kaşığından biraz az domates salçası
Sıvı yağ
Tuz
Pul biber

Barbunya Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Barbunyalar bi tencerede suyla haşlanır ya da buzlukta haşlanmış barbunyanız varsa kullanabilirsiniz ben o denli yaptım.
Tencerede sıvı yağ ve soğan kavrulur.
Ardından salça eklenir ve tekrar kavrulur.
Sonrasında barbunya eklenir ve karıştırılır.
Üstünü geçecek kadar sıcak su eklenir.
Tuz ve pul biberi eklenir.
Barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişirilir.Sonrasında servis edebilirsiniz.
Barbunya Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst