AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Barbunya Pilaki

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller
Yarım kilo barbunya
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 adet havuç
2 yemek kaşığı salça
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
2 kesme şeker
Kuru nane

Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Zeytinyağı tencereye alın, hafif kızınca soğanları kavurun.
Daha sonra doğranmış havuçları da ekleyip biraz daha kavurun.
Sonra salçayıda ekleyin.
Hepsi kavrulduktan sonra barbunya ve sarımsakları da ek edin birlikte karıştırıp sıcak su ekleyin.
Pişmeye yakın şeker ve limon suyunu ekleyin.
Servis edeceğiniz tabağa aldıktan sonra üzerine kuru nane serpin ve maydanozla süsleyin. Afiyet olsun ‍
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst