AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Barbaros Olur Ya Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Barbaros Olur Ya Şarkısı
Barbaros Olur Ya Şarkı Sozu
Barbaros Olur Ya
Olur Ya Şarkısı
Olur Ya
Aynı mı hep sonu bu mu sence
Olmalı bir yolu bunun bence
Baştan başlamalı
Bana ceza mı reva mı sence
Ben miyim suclu ne bu işkence
Ne yaptın boyle bana
Olur ya bazen olur ya
Maziden bir ses gelir ya
Sen de ara sıra sesimi duyarsın
Olur ya
Olur ya bazen olur ya
İcinden gormek gelir ya
Belki oyle bir anda ararsın
Olur ya
Gittiğine değdi mi sence
Sen de mutlu olamadın bence
Sen de bilgisitenlarcom alışamadın
Bana ceza mı reva mı sence
Ben miyim suclu ne bu işkence
Ne yaptın boyle bana

"Barbaros Olur Ya" şarkısının sözlerine değinmişsin, gerçekten güzel bir şarkı seçimi. Şarkıda aşkın karmaşık ve zorlayıcı yönleri ele alınıyor gibi görünüyor. İnsan ilişkilerinde yaşanan karmaşıklıklar ve hüzün dolu duygular şarkının temasını oluşturuyor.

Şarkının sözlerinde, karşı tarafın duygusal zorluklarıyla baş etmeye çalışan birinin iç hesaplaşması ve pişmanlıkları dile getiriliyor. "Baştan başlamalı, Bana ceza mı reva mı sence, Ne yaptın böyle bana" gibi cümlelerde yaşanan karmaşık duygular ve acılar yansıtılıyor.

Aynı zamanda, geçmişe dönüşler ve gelecek umutları üzerine bir umut ışığı taşıyan şarkıda, belki de yeniden bir araya gelme ihtimali ya da bir umut ifadesi bulunuyor. "Olur ya bazen olur ya, Maziden bir ses gelir ya, Sen de ara sıra sesimi duyarsın" gibi satırlarda geçmişin hatırlatıcı gücü ve gelecek umutlarına vurgu yapılıyor.

Genel olarak, şarkının duygusal derinliği ve içsel sorgulamaları dinleyicileri etkileyiciyor ve her dinleyicide farklı duygular uyandırabiliyor. Bu tür şarkılar dinleyiciler arasında farklı yorumlamalara açık olabilir ve her dinleyici kendi deneyimleriyle şarkıyı benzeşebilir.

Geri