Bankamatik karti kaybolursa ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bankamatik kartı kaybolursa ne olur?​

Kartınızın kaybolduğunu bankaya ilettikten sonra rahatlayabilirsiniz. Bundan sonra kartınız kullanılamayacaktır, başka birinin elindeyse o kişi de kartı kullanamayacak ve eğer olur da kartı bir yerde bulursanız artık siz de kartı kullanamayacaksınız.

Banka kartı kaybolursa ne yapılmalı Halkbank?​

Kayıp/Çalıntı Bankamız tarafından kart ve şifre değişikliği yapılıncaya kadar elinizden çıkmış olduğunu bildirdiğiniz kartı bulsanız dahi kullanmamanız ve kartınızı çeşitli yerlerinden (özellikle kartın manyetik alanından) delerek herhangi bir Halkbank Şubesine iade etmeniz gerekmektedir.
Iş bankası kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda, kayıp/çalıntı bildiriminizi en yakın İş Bankası Şubesine başvurarak ya da 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizi arayarak yapabilirsiniz.
Kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
“Acaba bir yerlerden çıkar mı?”, diye düşünmeyin ve kendinizi riske atmadan bankanızı arayarak kartınızı kullanıma kapatın. Tüm bankaların kredi kart kayıp/çalıntı durumlarında size yardım edecek ayrı bir ekibi bulunur. Görevli sizin bildiriminiz üzerine hiçbir sorgulamaya gerek duymadan kartınızı iptal eder.

Halk Bankası banka kartı Nasıl Alınır?​

Nasıl Başvurabilirim? Dilerseniz buraya tıklayıp Paraf web sitemizden online, 0 850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayabilir, Paraf Mobil’i indirebilir, Halkbank İnternet Şubesi’nin Başvurular menüsünden ya da size en yakın Halkbank Şubesi’nden başvuruda bulunabilirsiniz!

Halkbank kart yenileme nasıl yapılır?​

Halkbank Dialog Hattı ile Banka Kartı veya Kredi Kartı Yenileme: 444 0 400 veya 0850 222 0 400 numaralı telefonları aramanız durumunda, “Kart İşlemleri” menüsüne tuşlama yaparak, müşteri temsilcisi vasıtasıyla yeni kart başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Ziraat kartımı kaybettim yenisini nasıl alırım?
Bankkart’ım çalındı/kayboldu ne yapmalıyım? En kısa sürede 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.
Kayıp kart nereden çıkarılır?
Kayıp ve yenileme taleplerinizi, Karaköy İstanbulkart Başvuru Merkezine bireysel olarak yapabilirsiniz. Kart alım şartları ve gerekli evraklar hakkında, https://www.istanbulkart. istanbul/kartlarimiz linkini ziyaret edebilir ya da ALO 153 Beyaz Masa ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Halkbank banka kartı ücretli mi?​

Kart Üyelik Ücreti bulunmamaktadır.

Geri