AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Banka hesabi acinca para kesilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Banka hesabı açınca para kesilir mi?​

Bu ücret, bankalar tarafından kullanım bedeli olarak alındığı gibi operasyonel hizmetler ve diğer giderlere karşılık olarak da alınabilir. Hesap işletim ücreti, vadesiz hesapta para olması durumunda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.

Ziraat Banka kartı aidatı var mı?​

Ziraat Banka kartı aidatı var mı?
Bankkart sahibi müşterilerimizden herhangi bir yıllık kart veya kullanım ücreti alınmamaktadır.

Ziraat atm kaç para kesiyor?​

Bankacılık Hizmetleri ile Ücret ve Komisyonları
İŞLEM TÜRÜ (TL İŞLEMLERİ) | ÜCRET KOMİSYON ORANI VEYA TUTARI
250 TL üstü | % 0,5 (binde beş )
3.3.3. Gelen Havale Kasadan Ödeme YP |
0-250 USD arası | 10 TL
250 USD üstü | % 0,75 (onbinde yetmiş beş)

Bankaların aldığı hesap işletim ücreti nedir?​

Bankaların aldığı hesap işletim ücreti nedir?
Hesap işletim ücreti banka hesabı bulunan bireylere banka tarafından uygulanan dönemsel bir kesintidir. Bankalar kendi hesaplarını kullandığınız ve bazı işlemlerinizi bu hesaplar üzerinden gerçekleştirdiğiniz için dönemsel olarak hesabınızdaki paradan kesinti yapar. Her banka aynı tutarda kesinti yapmaz.
Ziraat vadesiz hesap ücretli mi?​
Ziraat Bankası Hesap Açma Ücreti Ne Kadar? Hesap açma işlemleri için herhangi bir ücret kesintisi olmamaktadır.

Bankkart Combo kart aidatı var mı?​

Bankkart Combo kart aidatı var mı?
ziraat bankası bankkart combo klasik için yıllık 23,75 tl aidat ücreti belirlenmiş. kart yenileme ücreti ise 10 tl olarak açıklanmıştır. bankkart combo gold için ise 39.50 tl yıllık aidat ücreti, kart yenileme ücreti ise 10 tl olmuştur.

Başka ATM’den para çekince ne kadar kesiyor?​

BDDK’nın son düzenlemesine göre ortak ATM’lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.

Ziraat ortak ATM hangi bankalar?​

Ziraat ortak ATM hangi bankalar?
Kamu bankaları tüm ATM’leri tek bir ATM’de toplama kararı aldı. Buna göre Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, PTTBank ve Emlak Katılım ocak ayı içerisinde protokol imzalayacak.

Hesap işletim ücreti nedir?​

Hesap işletim ücreti, banka hesabınızın bulunduğu banka tarafından belirli periyotlarla kesilen bir ücrettir. Bu ücret, genellikle bankanın sunduğu hizmetlerin karşılığında alınan bir tutardır. Hesap işletim ücreti, genellikle hesabınızda belirli bir miktar para bulunduğunda otomatik olarak kesilir. Bu ücret, bankanın operasyonel giderlerini karşılamak amacıyla alınabilir. Her bankanın hesap işletim ücreti tutarı ve uygulama politikaları farklı olabilir. Bazı durumlarda, belirli koşulları sağlayarak hesap işletim ücreti alınmasını engelleyebilme imkanınız da olabilir. Bu nedenle, hesap işletim ücreti konusunda bankanızın politikalarını ve koşullarını detaylı olarak incelemeniz faydalı olacaktır.

Geri