AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bank24 ile neler yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bank24 ile neler yapılır?​

Bank24 Kartınız ile;
Bank24 ücretli mi?
Bank24 kartım olsun, internet şubede olsun hiçbir masraf ya da kesinti yapılmamaktadır.
Banka 24 Jet Kart nedir?
Alışverişlerinizde cüzdan taşıma zorunluluğunuz ortadan kalkıyor çünkü artık hayatınızda Bank24 JET var! Kartınızı Visa ve Mastercard kabul eden tüm üye işyerlerinde, şifreli harcama yaparken (limitleriniz dahilinde) kullanabilirsiniz. Para yatırabilirsiniz. Para çekebilirsiniz.

Halkbank banka kartı puan nasıl kullanılır?​

Paraf Kartınızda biriktirdiğiniz ParafPara’nızı kullanmak çok kolay. Eğer fiziki olarak bir mağaza ya da işyerinden alışveriş yapıyorsanız ödeme kısmına geldiğinizde kasiyere ParafPara’nızla ödeme yapacağınızı belirtmeniz gerekiyor.
Halk Bankası ne işe yarıyor?
Bireysel, işyeri sahipleri ve kurumsal müşterilerimizin 365 gün 24 saat bankacılık işlemlerini dünyanın her yerinden ulaşarak yapabileceği, bankacılık ürün ve hizmetlerini kişiye özel bir yaklaşımla sunan bir hizmet birimidir.
Halk Bankası hesap işletim ücreti alıyor mu?
Halk Bank ile müşterileri arasında imzalanan hesap sözleşmesinde işletim ücretinin alınacağı hükmü yer aldığı için hesap işletim ücreti yasal olarak tanımlanmaktadır. Halkbank yıllık hesap işletim ücreti müşteri hesaplarından aylık olarak tahsil edilmektedir.
Kartın ATM ya da POS’ta yapılan ilk şifreli işleminden sonra karta e-para olarak yüklenir. Bank24 JET kartın temassız işlemlerde kullanılabilmesi için karta para yüklenmesi (vadesiz hesaba değil) gerekmektedir. Bu işlem için, kart ilk takıldığında gelen ekrandan Karta Para Yükleme seçilir.
Jet karta nasıl para yüklenir?
1- Üniversite girişlerinde bulunan ATM görünümlü kiosklardan kartınızı yerleştirerek para yüklemesi yapabilirsiniz. 2- www.yukle.al web sitesi üzerinden kredi kartınız ile yükleme yapabilirsiniz. 3- Diğer bankalardan EFT ve havale ile yükleme yapabilirsiniz. 4- Halk bankası ATM’lerinden yükleme yapabilirsiniz.

Geri