- Konu Yazar
- #1
Balon Bazlama Tanımı İçin Malzemeler
800 gr un
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kuru maya yahut 1 adet yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
400 ml su
Balon Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün gereçler yoğurulur hamur mayası için yarım saat dinlendirilir.
Mandalina büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın.
Oklava yada merdaneyle açıp ocakta güzelce kızdırılmış teflon tavada gerili önlü yakmadan çevire çevire pişirilir.
Balon Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
800 gr un
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kuru maya yahut 1 adet yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
400 ml su
Balon Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün gereçler yoğurulur hamur mayası için yarım saat dinlendirilir.
Mandalina büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın.
Oklava yada merdaneyle açıp ocakta güzelce kızdırılmış teflon tavada gerili önlü yakmadan çevire çevire pişirilir.
Balon Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı