Bal Kabaklı Kumpir Tarifi İçin Malzemeler
2 dilim kabak
2 adet patates
Bir parça tereyağı
50 gram rendelemiş kaşar peyniri
Tuz
Üzeri için:
Garnitür
Mısır konservesi
4-5 adet kornişon
10 adet yeşil zeytin
1 paket aç bitir sosis
Bir avuç kadar rendelenmiş kaşar peyniri
Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bal kabağı ve patatesleri soyalım ve aynı tencerede üzerine kadar su ekleyelim, orta ateşte 15 dakika kadar haşlayalım.
Daha sonra suyunu süzelim ve geniş bir borcama dökelim üzerine 1 tatlı kaşığı tuz bir parça tereyağı ve kaşarı da ekleyerek çatalla bir güzel ezelim.
Hazırladığımız tabanın üzerine ufak parçalara doğradığınız zeytin kornişon sosis garnitür ve mısır ekleyelim. En üstüne de rendelenmiş kaşar peynirimizi gezdirelim. 180 ° fırında 10 kaşar peyniri eriyene kadar ısıtalım.
Fırından çıkardığımız kimliğimizin ilk sıcaklığı çıkınca yemeye hazırdır. Afiyet olsun.
Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
2 dilim kabak
2 adet patates
Bir parça tereyağı
50 gram rendelemiş kaşar peyniri
Tuz
Üzeri için:
Garnitür
Mısır konservesi
4-5 adet kornişon
10 adet yeşil zeytin
1 paket aç bitir sosis
Bir avuç kadar rendelenmiş kaşar peyniri
Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bal kabağı ve patatesleri soyalım ve aynı tencerede üzerine kadar su ekleyelim, orta ateşte 15 dakika kadar haşlayalım.
Daha sonra suyunu süzelim ve geniş bir borcama dökelim üzerine 1 tatlı kaşığı tuz bir parça tereyağı ve kaşarı da ekleyerek çatalla bir güzel ezelim.
Hazırladığımız tabanın üzerine ufak parçalara doğradığınız zeytin kornişon sosis garnitür ve mısır ekleyelim. En üstüne de rendelenmiş kaşar peynirimizi gezdirelim. 180 ° fırında 10 kaşar peyniri eriyene kadar ısıtalım.
Fırından çıkardığımız kimliğimizin ilk sıcaklığı çıkınca yemeye hazırdır. Afiyet olsun.
Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Fotoğraflı Yapılışı