Bal ile yuz maskesi nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
256.477
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bal ile yüz maskesi nasıl yapılır?​

Cildi Parlatan Bal Maskesi Tarifi;
- 2 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı limon suyu iyice karıştırın.
- Cildinize uygulayın ve 15 dakika bekleyin.
- Ardından ılık su ile durulayın.
- Bu maske cildinizin doğal parlaklığını geri kazandıracak ve canlılık verecektir.
- Haftada 2 kere uygulayabilirsiniz.

Bal cildi onarır mı?​

Ciltte sivilcelerin derinine kadar iner ve sivilce oluşumlarını önlemeye yardımcı olur. Bal içeriğinde bulunan doğal antioksidanlar ile cilt kırışıklarına ve ince çizgilere nüfuz eder ve yok etmeye destek olur. Doğal bir antiseptik olan bal iyi bir nemlendiricidir.
Ballı yoğurt maskesi neye iyi gelir?
Yoğurt ve bal ölü deri hücrelerini ciltten arındırılmasını sağlar. Yoğurt ve bal cildi besler ve güçlendirir. Yoğurt ve balda bulunan vitaminler, mineraller, yağ asitleri, fitokimyasallar cilt tonunu dengeler. Yoğurt ve bal cildin daha yumuşak ve canlı görünmesini sağlar.
Bal yüzü Dolgunlaştırır mı?
Yüz kırışıklıkları ve yaşlanma belirtileri için iyidir Baldaki probiyotikler, antioksidanlar, besinler ve enzimler cildi beslemek ve dolgunlaştırmak için beraber çalışır. Nemi yağlı hale getirmeden veya herhangi bir tahriş oluşturmadan tutar. Kırışıklıkları tamamen ortadan kaldırmasa da görünümünü azaltır.

Yoğurdun içine bal konur mu?​

Kalsiyum deposu olan yoğurdun balla karıştırıp yenilmesi durumunda Diş ve diş eti hastalıklarını tedavi edici özelliği olduğu söylenmektedir. Özellikle diş eti çekilmesine iyi geldiği bilinmektedir. Bal ve yoğurt karışımı ayrıca Spor yapanlara spor öncesi tüketmemeleri tavsiye edilir.

Ballı yoğurt faydalı mı?​

Bal içerisinde folat ve bolca C vitamini barındırmasından dolayı yoğurtla beraber tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirerek vücuda enerji veriyor. Sinirleri sakinleştirir. Psikolojik hastalıkları tedavi ettiği söylenmektedir. Diş ve diş eti hastalıklarını tedavi edici özelliği olduğu söylenmektedir.
 
Geri
Üst