SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı İçin Malzemeler
Yarım paket baklavalık yufka
1 su bardağı tahin
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı çekilmiş ceviz
50 gram tereyağı
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Baklavalık yufkalardan bir tane serelim ortasına çok az yağ gezdirip ikinci katını koyalım.
Üzerine tahin sürelim onun üzerine şeker ve ceviz serpelim.
Rulo formunda sarıp 2 parmak kalınlığında keselim fırın tepsisine dizelim.
180 derece evvelden ısıtılmış fansız fırında yaklaşık 20/25 dk pişirelim.
Üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz deneyenlere afiyet olsun.
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım paket baklavalık yufka
1 su bardağı tahin
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı çekilmiş ceviz
50 gram tereyağı
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Baklavalık yufkalardan bir tane serelim ortasına çok az yağ gezdirip ikinci katını koyalım.
Üzerine tahin sürelim onun üzerine şeker ve ceviz serpelim.
Rulo formunda sarıp 2 parmak kalınlığında keselim fırın tepsisine dizelim.
180 derece evvelden ısıtılmış fansız fırında yaklaşık 20/25 dk pişirelim.
Üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz deneyenlere afiyet olsun.
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı