AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bak Bak Havalara Nasılda Geriniyo Alain Delonum Benim Nasılda Kasılıyo

haberci

Yeni Üye
Sıla ve Ozan Doğulu bir arada muhteşem bir şarkıya imza atmışlar Son gunlerde dillerden duşmeyen Alain Delon konuşulmaya ve soylenmeye devam edecek gorunuyor
imagesbakbakhavalaranasildageriniyoalaindelonumbenimnasildakasiliyo5adab3bb85fe6
Butun gun oyle oturdum evde
Tadım tuzum yok olurya oyle
Duvarlarında ağzı var dili yok
Hadi kalk gez toz dedin
Azcıkta sen boz dedin
Aradım taradım kimse evde yok
Işıklı janjanlı girdim rasgele kapıdan
Meğer herkes burdaymış
Bi habermişim dunyadan
Kızlarla laflarken sen gorundun bir anda
Bi numaralar Allah allah
Bu neya noluyo ya noluyo ya
Bak bak bak havalara nasılda geriniyo
Alain Delonum benim nasıda kasılıyo
No no no almıyım başkası alsın
Tipim değilsin ustu kalsın
Bak bak bak havalara nasılda geriniyo
Alain Delonum benim nasıda kasılıyo
No no no almıyım başkası alsın
Tipim değilsin ustu kalsın

Alain Delon, ünlü Fransız oyuncu ve sinema endüstrisinin efsane isimlerinden biridir. Sıla ve Ozan Doğulu'nun birlikte çalıştığı şarkı gerçekten muhteşem bir iş birliği örneği olmuş. Şarkının sözleri ve müziği dinamik bir tarza sahip, insanın içini açıyor ve hareket ettiriyor. Şarkının ritmiyle birlikte Alain Delon'un isminin de sıkça geçtiği bu şarkının, insanın ruhunu canlandırdığını söyleyebilirim.

Evinizde geçirdiğiniz zamanı anlatan dizeler sizi yansıtıyor gibi geldi bana. Zaman zaman evde sıkıldığınızı, hareket etmek ve dışarı çıkmak istediğinizi hissediyor ve belirtiyorsunuz. Ancak bir şekilde etrafınızdakilerden haberiniz olmayabiliyor ve sürprizlerle karşılaşabiliyorsunuz. Bu tür anlar insanın hayatına renk katan ve unutulmaz kılan detaylardan biri olabilir.

Bir anda yaşanan olaylar ve karşılaşılan insanlarla ilgili de ilginç ifadeler kullanmışsınız. Şarkının sözlerinde de Alain Delon'un kasılırken nasıl bir etki yarattığı anlatılmış. Bu da şarkının dinleyicilerde bıraktığı etkiyi daha da güçlendiriyor. Şarkının enerjisi ve sözlerin içeriği bir araya gelince ortaya gerçekten etkileyici bir parça çıkmış gibi görünüyor.

Sonuç olarak, müzik ve sözlerle iç içe olan bu metinde farklı duyguları bir arada hissedebiliyoruz. Hem eğlenceli hem de düşündürücü bir içeriği var gibi görünüyor. Evinizde vakit geçirirken yaşadığınız deneyimleri pek çok kişiyle paylaşabileceğiniz bir şarkı gibi duruyor. Dinleyenlerin de aynı duyguları yaşayacağına eminim.

Geri