AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bahcesehir Koleji LGS ile ogrenci aliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bahçeşehir Koleji LGS ile öğrenci alıyor mu?​

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri Kabul Sınavında kesin kayıt şartı olarak 6 Haziran 2021’de uygulanacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) girecek adayların sınav sonuç belgelerini ibrazı ile kesin kayıtları tamamlanmış olacak.

Bahçeşehir Koleji başarılı mı?​

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzdelik dilimlerde büyük başarı elde eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ,5 yerleşme başarısı gösterdi. Öğrencilerin #,80’i tıp fakültelerine, 1,27’si mühendislik fakültelerine, ,50’si hukuk fakültelerine, &,93’ü ise diğer fakültelere yerleşti.
Sınav Koleji ne kadar burs veriyor?
Sınav sonuçlarına göre kontenjan dâhilinde; 5. sınıfta 5, 6. sınıfta 5, 7. Sınıfta 5 ve 8. Sınıfta 5 başarılı öğrenciye indirim/burs verilecektir. 3. 19. maddedeki başarı oranı ile sıralamaya giren öğrencilerden ’una 0, ’una u, ‘sine P, 0’una %, 0’una oranında indirim/burs verilir.

LGS birincileri hangi kolejden?​

Yaklaşık 1 milyon öğrencinin katılım gösterdiği sınavda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 97 öğrenci 500 tam puan aldı. 12 Türkiye birincisi ise Bahçeşehir Kolejinden çıktı. O öğrencilerden 3’ü olan Buse Ceylin Ayyıldız, Bengisu Yener ve Yusuf Küpeli başarılarının sırrını anlattı.

2021 Lgs’de full yapan var mı?​

LGS’DE KAÇ KİŞİ FULL ÇEKTİ? KAÇ BİRİNCİ VAR? MEB’den yapılan açıklamaya göre; 2021 Merkezi Sınava katılan 1.038.492 öğrenci bulunmaktadır. Merkezi Sınavın her iki oturumundaki tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı 97’dir.
Bahçeşehir Üniversitesi nin sahibi kim?
Enver Yücel, bugün Türkiye ve yurtdışında eğitim veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Enver Yücel, 1998 yılında Bahçeşehir Üniversitesi kurmuştur.
Sınav Koleji Lise Ücretleri Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında kayıt yaptıran veli, yüzde üçlük bir indirimle yıllık ücreti 18.091 TL olarak öder. Mayıs ayından çocuğunu kayıt yaptıranlar ise yüzde dörtlük bir indirimle 17.904 TL öder. Nisan ayında uygulanan indirim yüzde altıdır ve ücret 17.531 TL.
31 Mart 2020 tarihine kadar kayıt yaptıran öğrencilere %8 erken kayıt indirimi yapılır. Ayrıca Ocak, Şubat, Mart aylarında peşin ödeme yapanlara %8, diğer aylarda yapanlara %6, kardeşlere %8 ek indirim uygulanır. 5. Erken kayıt vb. indirimi ile Bursluluk Sınavı indirimleri birleştirilemez, en yüksek olan uygulanır.
LGS 97 birinci hangi okuldan?
Van’ın İpekyolu ilçesindeki Bil Koleji öğrencisi Yusuf Enes Yolcudağ ve Özalp ilçesindeki Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Hakan Şakar da LGS’de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasına girdi.

2021 LGS birincileri nereye yerleşti?​

Şampiyonların tamamına yakını İstanbul’daki okullara yerleşirken, en çok tercih edilen özel okul Robert Kolej oldu. 500 tam puan yaptığı halde tercihini yaşadığı şehirden yana kullananlar da oldu.

2021 LGS’de kaç kişi full çekti?​

2021 LGS’DE KAÇ KİŞİ BİRİNCİ ÇIKTI? 2021 LGS kapsamındaki merkezi sınava 36 farklı ilden katılan 97 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl LGS’ye 1 milyon 243 bin 801 öğrenci katıldı.

Geri