AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bahcesehir Koleji kac subesi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bahçeşehir Koleji kaç şubesi var?​

1994: Bahçeşehir Kolejinin Doğuşu Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 65 ilinde 143 kampüsüyle eğitim veriyor.

Zafer Koleji kimin?​

Dr. Mustafa Balcı okulu ziyaret edenler arasındaydı.Okulun kurucusu Ali Demir, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş öğrenciler yetiştirmenin asıl hedefleri olduğunu vurguladı.
Bahçeşehir Koleji Okullar ne zaman açılacak?
–BEUK Başkanı enver Yücel ile röp. – Bahçeşehir Koleji Kumluca Kampüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında açılıyor. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğrenim göreceği Bahçeşehir Koleji Kumluca Kampüsü 12 bin metrekare alan üzerinde 7 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor.
Bahçeşehir Koleji kaç TL 2022?
Bahçeşehir Koleji Fiyatları 2022 Bahçeşehir Koleji’nde anaokulu ücretleri 6 bin ila 30 bin TL , İlkokul fiyatları 17 bin ila 47 bin TL, Ortaokul 17 bin ila 47 bin 500 TL, lise ise 19 bin ila 63 bin TL arasında değişmektedir. Fiyatlar eğitim alınan il, ilçe ve eğitim standartlarına göre farklılık gösterebilir.

Nesibe Aydın Okulları nerelerde var?​

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Lise

Bahçeşehir Koleji aylık kaç lira?​

Bahçeşehir Koleji’nde anaokulu ücretleri 6 bin ila 30 bin TL , İlkokul fiyatları 17 bin ila 47 bin TL, Ortaokul 17 bin ila 47 bin 500 TL, lise ise 19 bin ila 63 bin TL arasında değişmektedir. Fiyatlar eğitim alınan il, ilçe ve eğitim standartlarına göre farklılık gösterebilir.
Bahçeşehir Lisesi Yıllık ne kadar?
Bahçeşehir Koleji Lise Fiyatları (1-2. sınıf) ; Eğitim ücreti en yüksek 63.250 TL İstanbul Nakkaştepe Fentek, en düşük ise 15.089 TL Mardin Anadolu Lisesi. Öğle yemeği ücreti en yüksek 6.500 TL İstanbul Nakkaştepe, en düşük 2.673 TL Denizli Anadolu Lisesi.
Kolej ücretleri ne kadar?

Geri