AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bahcesehir Koleji basarili mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bahçeşehir Koleji başarılı mı?​

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzdelik dilimlerde büyük başarı elde eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ,5 yerleşme başarısı gösterdi. Öğrencilerin #,80’i tıp fakültelerine, 1,27’si mühendislik fakültelerine, ,50’si hukuk fakültelerine, &,93’ü ise diğer fakültelere yerleşti.

En iyi özel okul hangisi?​

Ancak en iyi özel okullar listesinde aldığı puan ile TED İstanbul Koleji öne plana çıkmaktadır. Dolayısıyla misyon ve vizyon açısından TED Kolejine genel bir hattan bakmak da mümkündür. TED Koleji, eğitim alanında sivil inisiyatifin etkinleştirilmesini vizyon edinmiş bir özel okul olarak görülmektedir.

Bahçeşehir Koleji LGS ile öğrenci alıyor mu?​

Bahçeşehir Koleji LGS ile öğrenci alıyor mu?
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri Kabul Sınavında kesin kayıt şartı olarak 6 Haziran 2021’de uygulanacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) girecek adayların sınav sonuç belgelerini ibrazı ile kesin kayıtları tamamlanmış olacak.

Bahçeşehir Koleji ne kadar maaş veriyor?​

Bahçeşehir Koleji ne kadar maaş veriyor?
AGİ kalkınca maaşım 5.100 TL’ye düştü ve Bahçeşehir bizlere Eylül 2022’de yapacağı zammın yüzde 10’unu ocakta iyileştirme olarak vereceklerini söyledi. Bu durumda 5.100 TL üzerinden yüzde 10 zam yaptık denildi ve maaşımı ocak ayında 5.610 TL’ye çıkardılar. Zaten ben 5.368 TL alıyordum.

Istanbul’da hangi ortaokul iyi?​

İSTANBUL’UN EN İYİ ORTAOKULLARI
- Irmak Ortaokulu 9.4.
- Bahçeşehir Ortaokulu 9.3.
- Sarıyer Açı Ortaokulu 8.8.
- Vega Ortaokulu 8.8.
- Bahçeşehir Sancaktepe Ortaokulu 8.4.

TED kolejine kaç puanla girilir?​

TED İzmir Koleji Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Lise Geçiş Sınavı (LGS) puanı 420 ve üzeri olan öğrencilerin kayıtlarını kabul etmektedir.

TED lisesine nasıl girilir?​

TED lisesine nasıl girilir?
Aday öğrencilerin okulumuza kabulü, Aday Öğrenci tarafından hazırlanacak “Başvuru Paketi”, “Nakil Sınavı” ile öğrenci ve aile ile gerçekleştirilecek görüşme ile yapılır….Randevu günü;
- Veli ve aday öğrenciye okul tanıtımı yapılır,
- Öğrenci ile görüşme yapılır.
- Ön kayıt alınır.

LGS birincileri hangi kolejden?​

LGS birincileri hangi kolejden?
Yaklaşık 1 milyon öğrencinin katılım gösterdiği sınavda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 97 öğrenci 500 tam puan aldı. 12 Türkiye birincisi ise Bahçeşehir Kolejinden çıktı. O öğrencilerden 3’ü olan Buse Ceylin Ayyıldız, Bengisu Yener ve Yusuf Küpeli başarılarının sırrını anlattı.
Kolej öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?​
ortalama ismini az duyduğumuz okullar 1800 tl ile 2500 tl arası verir. tabi branşa göre değişir bu.
Bahçeşehir Koleji %100 burs veriyor mu?​
Bahçeşehir Koleji ‘Okula Kabul Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilir. Burs oranları ise okulun yıllık eğitim ücreti üzerinden yüzde 10 ile yüzde 100 arasında belirlenir.

Bahçeşehir Koleji, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda yüzdelik dilimlerde büyük başarı elde eden öğrenciler yetiştirmiştir. Tıp fakültelerine %20, mühendislik fakültelerine %27, hukuk fakültelerine %50 ve diğer fakültelere %3 oranında yerleşme başarısı göstermiştir. Bu sonuçlar, okulun akademik başarısının yüksek olduğunu göstermektedir.

TED İstanbul Koleji, en iyi özel okullar arasında yer almaktadır ve eğitim alanında sivil inisiyatifin etkinleştirilmesini vizyon edinmiş bir okul olarak tanınmaktadır.

Bahçeşehir Koleji, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile öğrenci almakta olup Fen ve Teknoloji Liseleri Kabul Sınavı'na giren adayların sınav sonuç belgelerini ibraz ederek kesin kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin maaşları hakkında bir bilgi verilmemiştir ancak bahsedilen diğer okullarda öğretmen maaşlarının 1800 TL ile 2500 TL arasında değiştiği belirtilmiştir.

Bahçeşehir Koleji, başarılı öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu vermektedir. Burs oranları, okulun yıllık eğitim ücreti üzerinden yüzde 10 ile yüzde 100 arasında belirlenmektedir.

İstanbul'da en iyi ortaokullar arasında Bahçeşehir Ortaokulu 9.3 puanla dikkat çekmektedir. Ayrıca TED İzmir Koleji Anadolu Lisesi'nin 420 ve üzeri LGS puanı olan öğrencileri kabul ettiği belirtilmiştir.

Geri